Žene podijelile 7 poza u kojima su napokon došle do VRHUNCA

Za neke žene postizanje orgazma tokom seksa može biti težak zadatak. Sada je sedam žena progovorilo o svojim iskustvima i podijelilo u kojim pozama su napokon uspjele ‘doći do cilja’

guzvanje

1. Misionarska poza

– Čitala sam o najboljim pozama za orgazam u časopisu i malo sam eksperimentisala s vibratorom. Zatim sam testirala svoja znanja s novim partnerom. Prije toga nikada nisam doživjela orgazam tokom seksa, ali smo odlučili probati dobru staru misionarsku pozu s podignutim bokovima. Podigla sam kukove, kao da ću napraviti most, i uspjela sam. Sad koristim jastuk za podupiranje kukova i većinu vremena doživim orgazam. Takođe lako dođem do orgazma ako sam ja gore, to je nešto što sam shvatila eksperimentišući s različitim partnerima – Tiffany Y.

2. Obrnuta kaubojka

– Moj dečko ne može ostati ‘tvrd’ duže od pet minuta zbog čega mi je zaista bilo teško doživjeti orgazam (nešto što još nisam doživjela u svoje 23 godine života). Toliko sam željela razumjeti tu senzaciju o kojoj sam čitala i slušala priče prijateljica. Shvatila sam da moj dečko najduže može izdržati u obrnutoj kaubojki. I, kroz pokušaje i pogreške, shvatili smo da mogu doći do orgazma ako mi trlja klitoris dok je u meni i ‘nabija me’ dovoljno snažno. Nas dvoje se radi toga osjećamo puno bliže i intimnije – Catherine L.

3. Prljavi ples

– Ovo bi moglo zvučati čudno (i jeste nekima od mojih prijatelja), ali ja sam prvi put doživjela orgazam tokom seksa kad su mi noge ‘visile’ s kreveta (ili kauča, ovisno o tome gdje se odvija). Izgleda čudno, ali to je savršen ugao jer mjesto na kojem on gura pogađa tačno u G-tačku. Upozorenje: ova poza zahtijeva i neke trbušne mišiće jer se stražnjica nalazi napola na krevetu, ali dostizanje vrhunca čini to vrijednim – Anonymous.

4. Kaubojka

– Godinama nisam imala problema s orgazmom, osim tokom seksa. Bilo mi je lakše koristiti ruke (čak ni ruke mog supruga nisu ‘bile dobre’). Prvi put sam postigla orgazam kad sam bila gore. Nešto je bilo u trenju, trljajući se o zdjelicu mog muža dok me vukao naprijed-nazad što me stimulisalo da dođem do orgazma. Još uvijek nismo sigurni je li pogodio moju G-tačku. To je sljedeće na našem popisu – Ally W.

5. Podignuti kukovi

– Trebalo mi je dosta vremena i nekoliko muškarca da shvatim da do orgazma mogu doći dok ležim na stomaku s podignutim kukovima (prirodno ili poduprtima jastukom). Ako muškarac ima manji penis, koristim veći jastuk tako da su mi kukovi podignuti više da on potiskuje pod većim uglom – Maria B.

6. Jedna noga na ramenu

– Moj novi dečko ima poprilično velik penis i isprva me to plašilo. Ali sada ga u potpunosti prihvatam. Zajedno smo pronašli gdje se nalazi moja G-tačka i isprobali gotovo svaku pozu. Ono što mi je konačno pomoglo je podizanje moje lijeve noge iznad njegovog desnog ramena – Cassie R.

7. Sporo i mirno

– Nisam uspjela doživjeti orgazam s bilo kim – za to mi je trebala ozbiljna veza i mnogo hemije kako bi došla do tačke u kojoj sam se osjećala dovoljno ugodno da se opustim. Ono što funkcioniše za mene je spori seks. Sviđa mi se kad se pogledamo i vidim da ga zadovoljavam. To me stvarno uzbuđuje. Takođe mogu doživjeti orgazam u misionarskom položaju kad polako penetrira, gleda me u oči i dodiruje u isto vrijeme – Katie K

Izvor: 24sata.hr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti