Žena bez obrva pokušala riješiti svoj problem pa se još više UPROPASTILA! (FOTO)

Jami Ledbetter rođena je bez obrva, a nakon što je pokušala riješiti svoj problem te se podvrgnula tretmanu microbladinga, trajnog iscrtavanja obrva, kući se vratila u još gorem stanju – s četiri obrve!

obrve1

Jamine kćeri htjele su iznenaditi svoju majku koja do tada nije imala obrve pa su joj u novembru prošle godine uplatile tretman microbladinga u vrijednosti 250 dolara. Ipak, uzbuđenje nije dugo potrajalo jer je nakon tretmana doživjela šok kada se pogledala u ogledalo i vidjela obrve koje stoje previsoko, zbog čega je izgledala kao da je stalno iznenađena.

“Ovo ne bih poželjela ni najgorem neprijatelju”, rekla je očajna 42-godišnjakinja koja je odlučila ispraviti loše rezultate prvog tretmana te se podvrgnula idućem u drugom salonu.

obrve2

No taj pothvat prošao je još gore. U pokušaju da popravi učinjenu štetu, kozmetičarka iz drugog salona nacrtala joj je još jedan par obrva. “Bila sam uništena. Tada sam još izlazila s jednim tipom koji me ostavio zbog novog izgleda”, otkrila je Jami te dodala kako joj je bilo toliko neugodno da je iz kuće izlazila samo kada je išla na posao ili u kupovinu.

Uporno je šminkom pokušavala prikriti štetu i popraviti obrve, no to joj nije baš najbolje išlo. “Bilo je jako bolno, osjećala sam se povrijeđeno”, rekla je Jami.

Napokon je dobila preporuku da se obrati Kari Gutierrez, licenciranoj i osiguranoj majstorici za tetoviranje koja bi mogla riješiti njezin problem. “Skoro sam zaplakala kada sam je vidjela, ovo je nešto najgore što sam ikada vidjela”, rekla je Gutierrez koja se ovim poslom bavi od 2011. godine.

obrve3

Gutierrez je uz pomoć tretmana pigmentnog osvjetljenja odlučila pomoći riješiti Jadin problem, a tretman će trajati oko osam sedmica. Trenutno je čekaju još dva ili tri tretmana kako bi u potpunosti sredila svoje obrve, a sve skupa će koštati čak hiljadu dolara.

“Da sam znala da će se nešto ovakvo dogoditi, nikada ne bih otišla na microblading”, zaključila je Jami.

Izvor: index.hr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti