Zavirite u spektakularnu novu dvoranu Warriorsa sa OGROMNIM semaforom!

Golden State Warriorsi nedavno su otvorili svoj novi dom, milijardu dolara vrijedan Chase Center u San Franciscu, u koji se sele od predstojeće sezone nakon što su od 1971. domaće utakmice igrali u susjednom Oaklandu.

goldenstate

Fotografije i snimke s media toura izgledaju fantastično, a posebno se ističe ogromni viseći semafor s gotovo 3000 kvadratnih metara ekrana, bez konkurencije najveći u NBA ligi.

Iako je od stare Oracle Arene udaljena nepunih 25 kilometara, nova dvorana je potpuno novi svijet namijenjen bogatijoj klijenteli umjesto običnom narodu koji je dosad bučnim navijanjem stvarao jednu od najboljih atmosfera u NBA ligi.

U sklopu dvorane su 23 bara, 552 točionika za piće, 1111 televizora i ekran od 950 kvadratnih metara na ogromnom prostoru ispred dvorane. Prima 18.000 gledalaca.

Za najotmjeniju klijentelu u ponudi su 32 godišnja paketa ulaznica koji vrijede po dva miliona dolara, a uključuju mjesta uz parket, vino iz dvoranskog vinskog podruma i ličnog batlera. Samo još dva nisu prodana.

 

Ni ostale ulaznice nisu za svačiji džep. Na primjer, za prvu utakmicu sezone protiv neatraktivnog suparnika Phoenixa najjeftinije preostale ulaznice, pri samom vrhu dvorane, koštaju 79 dolara.

 

Warriorsi opravdano strahuju da njihova nova publika neće moći stvoriti tako bučnu atmosferu kakva je krasila Oracle pa je zato nova dvorana dizajnirana kako bi se stvorila optimalna akustičnost.

Klub tako u novoj dvorani u novom gradu ulazi u novu eru nakon pet uzastopnih finala i tri naslova prvaka. Zbog odlaska Kevina Duranta i ozljede Klaya Thompsona ne očekuje se da će i šestu godinu zaredom Warriorsi u finale, ali moglo bi se ispostaviti da će Stephenu Curryju, Draymondu Greenu i ostalima od tih dviju zvijezda više nedostajati – stara atmosfera.

Izvor: index.hr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti