ZA NJIMA SU ŽENE UZDISALE: 5 najzgodnijih muškaraca nekadašnje Jugoslavije

Njihove filmove su “gutale” očima, a na koncerte su išle i borile se kao prave lavice za najbolje mjesto

Njihova imena sigurno pamte sve dame koje su u Jugoslaviji bile tinejdžerke. Njihove filmove su “gutale” očima, a na koncerte su išle i borile se kao prave lavice za najbolje mjesto.

Ovo je lista muškaraca koji su slomili najviše srca u nekadašnjoj SFRJ.

1. Frano Lasić

Postoje brojne priče, iako ih Lasić nikada nije potvrdio ali ni opovrgnuo, da su za njim žene doslovno čupale kosu i na sve moguće načine pokušavale da ih glumac primijeti. Nedavno se po četvrti put oženio, a o njegovim uspjesima oduvijek se priča pa se Lasić smatra jednim od najvećih zavodnika s ovih prostora.

Ipak, on je uvijek tu titulu spremno odbacivao i nikada nije želio da govori o broju žena u svom životu. “Kada sam bio mlađi, bilo ih je više, kao i kod mojih vršnjaka, a s godinama nešto manje. No, pravi gospodin se time ne hvali i ne komentariše bivše ljubavi”, džentlmenski je jednom rekao.

2. Dragan Nikolić

S Milenom Dravić je bio u braku više od četiri decenije pa su niz godina slovili za najljepši glumački par stare Jugoslavije. Isto tako godinama su bili na meti tračeva i raznih priča da se rastaju. Dragan je tako jedom priznao da poznanike na ulici pozdravlja riječima – još smo zajedno. 

3. Momčilo Bajagić – Bajaga

Osamdesetih godina Bajaga je slovio za najboljeg frajera na jugoslovenskoj muzičkoj sceni. Uvijek je njegovao imidž dobrog i pristojnog dečka i žene su jednostavno na to padale. Bio je miljenik ženske publike, a koncerte Bajage i Instruktora uvijek je pratila armija euforičnih djevojaka i žena.

4. Žarko Laušević

Osvojio nas je brojnim ulogama u filmovima poput ‘Sivog doma’, ‘Braća po materi’, ‘Dogodilo se na današnji dan’, ‘Kaži zašto me ostavi’, ‘Oficir s ružom’ za čiju je ulogu dobio i Zlatnu arenu na Pulskom filmskom festivalu. Većinu žena osvojio je svojim šarmom i seksepilom koji je u potpunosti došao do izražaja u filmu “Oficir s ružom”. Mnoge žene su bile ljubomorne na Kseniju Pajić koja je bila njegova filmska partnerka i imala priliku da uživa u njegovim zagrljajima, iako su oni bili samo za kamere.

5. Zdravko Čolić

Prije nego što je uplovio u brak sa suprugom Sandrom, pjevač je bio veliki zavodnik i slomio je mnoga ženska srca. A o tome najbolje govore i mnoge njegove pjesme posvećene ženama.

“Za mene svako žensko biće ima posebnu energiju. Mislim da su sve žene predivne, da je svaka žena kraljica. Sve one imaju ono nešto, i svakoj treba posvetiti pažnju i poštovanje”, rekao je legendarni i neponovljivi Čolić.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti