Uzeo je iglicu i zabio je u telefon. Kad vidite zašto shvatit ćete ovu ludost! (FOTO + VIDEO)

Uvijek postoje te neke sitne dosadne prepreke koje nam skoro svaki dan staju na put: skalpel se stalno zaglavi, izgubili ste cjediljku za čaj, naljepnice ne stoje na mjestu nego se uvijaju ili vam je možda samo potrebna neka vrsta fore da impresionirate vaše prijatelje!?

igla

Sve su to “problemi” koji bi mogli svakoga da snađu i da vam lako unište dan. Na sreću, Internet je prepun korisnika DIY savjeta za uspješno prevazilaženje takvih problema.

Skup takvih ideja se zove “lifehack” i može da sadrži i određenu vrstu dobrog savjeta koji bi mogao da vas nauči čak i kako da uz pomoć običnog oštrila za olovke isječete idealan krug na papiru ili da očistite svoj telefon od korozije i prljavštine.

Mnogo je takvih tutorijala koji bi vas naučili kako da brzo zapalite vatru, popravite rernu, zavežete čvor i još mnogo toga. Svaki od tih tutorijala vam pokazuje te sitne stvari za koje ne biste ni znali da vam trebaju da vam ti ljudi ne pokažu u svojim kompilacijama.

Mi smo pronašli veoma koristan skup ovakvih ideja YouTube autora ©Mr. Gear.

U jednoj od njegovih ideja, autor predlaže da  gurnete iglu u mobilni telefon. Ne da bi promijenili sim karticu, već za nešto drugo.

igla1

igla2

igla3

igla4

igla5

Izvor: zanimljivovesti.com

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti