Učenik dobio zadatak da složi riječ od slova, KAD VIDITE ŠTA JE NAPISAO OPLAKAT ĆETE: Učiteljica odmah zvala roditelje! (FOTO)

Djeca definitivno imaju najveće ‘bisere’ na svijetu, ono što njima može pasti na pamet, nama odraslima nikada ne bi prošlo kroz glavu

Djeca nemaju dlake na jeziku i oni ne znaju da se teme dijele na one o kojima može i ne može da se priča, te da treba da se zna pred kime se šta može reći. Oni ne biraju i smatraju da se nema šta kriti ni pred kim, a tek kada krenu odrastati mogu osjetiti stid zbog svojih riječi.

Jedan dječak uspio je nasmijati cijeli region kada je dobio zadatak da složi riječ od zadatih slova.

On je vjerojatno malo duže posmatrao sve kombinacije koje bi mogle nastati, a učiteljica vjerovatno nije ni uzela u obzir da postoje još neke opcije pored one koju je ona zamislila.

Upravo zbog toga je i ostala iznenađena kada je vidjela učenikov odgovor. Naime, u zadatku je stojalo da treba sastaviti riječ od slova L, Š, A, O, K – a umjesto očekivanog odgovora škola, dječak je napisao Laško, zbog čega je učiteljica takođe prasnula u smijeh, ali ipak pozvala i roditelje na razgovor.

Izvor: cenzurisano.info

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti