TRI ŽENE NAPASTVOVALE MUŠKARCA: Otele ga u crnom BMW-u, ali im nije sve išlo po planu pa su morale da mu daju OVO!

Policija je otvorila hitnu istragu

napast

Neimenovani muškarac (33) iz Port Elizabetha u Južnoafričkoj Republici prije nekoliko je dana više puta silovan u crnome BMW-u nakon što su ga tri žene prisilile da uđe u automobil pod prijetnjom pištoljem.

Žene su preplašenog čovjeka najprije počele da maze kako bi ga uzbudile, ali budući da im nikako nije polazilo za rukom da mu izazovu erekciju, natjerale su ga da u sebe unese zasad nepoznatu tečnost što je kasnije kod njega izazvalo erekciju. Potom su ga više puta silovale, te njegovu spermu stavile u plastične vrećice i otišle.

List Times Live navodi da je nekoliko sličnih slučajeva zabilježeno i u Gautengu, pa je policija otvorila hitnu istragu kako bi utvrdila šta se događa.

“Užasno smo zbunjeni. Ovakvo što je dosad neviđeno”, priznao je policajac Mncedi Mbombo, koji je medijima napomenuo to da je žrtva silovanja potpuno istraumirana.

“Stale su ispred njega, tobože kako bi ih uputio prema New Brightonu. Međutim, kada je krenuo objašnjavati ženi vozaču kako da do tamo dođe, druga mu se žena prikrala iza leđa, izvadila pištolj i natjerala ga da uđe u automobil u kojem je, petstotinjak metara dalje, seksualno iskorišćen”, prepričao je Mbombo.

Izvor: espreso.rs

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti