Tri horoskopska znaka pred kojima morate paziti šta pričate

Tračanje je “zabava” u kojoj povremeno uživaju svi, no neki ipak malo više i češće od ostalih

hor

Naime, kod nekih horoskopskih znakova, tvrde astrolozi, taj je poriv izraženiji i teže im je zadržati neku informaciju za sebe pa pred njima trebate posebno pažljivo birati riječi, a evo i o kojim se znakovima radi.

Vodolija

Kao izrazito društveni znak, Vodolije uživaju s prijateljima dijeliti informacije iz svog, ali i iz tuđih života. Rado će prokomentarisati sve teme, bez izuzetaka, a otvorenost im dozvoljava da olako govore i o intimnim stvarima. Iako su im, ipak, najdraže intelektualne teme, u nedostatku istih podložni su i tračanju.

Strijelac

Pripadnici ovog znaka su jako komunikativni, a slobodno vrijeme najviše vole provoditi u razgovoru s društvom. Strijelce pokreće ljubav pa su im takve teme omiljene, a na tapeti se često nađu i bivši parteri, simpatije te ljubavni problemi drugih.

Ovan

Ovnovi jednostavno uživaju tračati pa uvijek rado učestvuju u takvoj aktivnosti, a često je i potiču. U stanju su i preuveličati priču samo kako bi trač bio što sočniji. Ipak, Ovnovi se često i jako trude sakriti tu svoju stranu od ljudi koji ih dobro ne poznaju pa ih se treba posebno paziti i ne iznositi im nikakve sočne detalje iz privatnog života.

Izvor: fokus.ba

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti