Sve je više snimaka NLO-a: Šta je to iznad Mjeseca? Nismo sigurni da je ovo sa Zemlje (VIDEO)

Kako se približavamo kraju jula, roka u kom bi podaci o službenim viđenjima NLO-a trebali postati dostupni američkom Kongresu, sve su glasnije najave ufologa da stiže konačan trenutak velike objave ili priznanja vlasti da već dugo sakrivaju činjenicu da nas vanzemaljci potajno prate ili čak otimaju za potrebe svojih eksperimenata.

Čeka se “veliko razotkrivanje”

Među američkim ufolozima i teoretičarima zavjera ovaj se trenutak popularno naziva Disclosure (razotkrivanje, objelodanjivanje ili priznanje), a najavljuje se već desetljećima. Budući da posljednjih nekoliko mjeseci u javnost izlazi sve više snimaka NLO-a te da je čak i Pentagon priznao autentičnost više njih, uzbuđenje u ufološkoj subkulturi raste. A ako je situacija došla do tačke u kojoj susrete treće vrste više nije moguće zataškavati, za očekivati je da će vlasti postepeno pripremiti narod za tako veliku vijest, zar ne?

Društvenom mrežom Facebook već neko vrijeme kruži intrigantna snimka zabilježena uz Mjesec. Objavljena je u grupi koja se bavi naukom i broji više od 340 hiljada članova.

Prikazuje nama u ovome trenutku nedokučivu aktivnost iznad površine Zemljinog prirodnog satelita, nešto što bismo zapravo mogli opisati kao tri velika svemirska broda.

Video je objavio korisnik Ilishebo Michael, a ako se pitate kako je uopšte moguće da je neko napravio tako dobar snimak, a mnoge je na Facebooku upravo taj detalj zbunio, pojasnit ćemo da danas zaista postoji niz komercijalnih fotoaparata koji posjeduju tako dobar zoom.

Naravno, ne tvrdimo da su u pitanju vanzemaljci, ali u svakom slučaju govorimo o tijelima čudesne brzine, nečem što sigurno nije stvorila ljudska ruka.

Izvor: najnovijevijesti.hr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti