Šta žene žele da im muškarac kaže tokom sek*a? Evo ovo …

Istraživanje je obuhvatilo i druga pitanja koja su dala odgovor na to kako izgledaju moderne veze. Čak 79 posto žena laže svom patrneru o broju svojih bivših partnera u odnosu na 50 posto muškaraca

tokom

Zamislite scenu seksa u kojoj se čuju samo zvukovi škripavog kreveta … Ne morate zamišljati jer tačno znate kako je to? Neugodna tišina, rekli bismo, a mnogi bi se i složili s nama. Uključujući i seks stručnjake. Kako bi “razbili” tu tišinu tokom seksa, istraživači sa Forktipa odlučili su provjeriti šta to žene zaista žele čuti tokom seksa.

U istraživanju je sudjelovalo pet hiljada odraslih osoba, a žene su dale odgovor šta žele slušati u krevetu.

Najčešći odgovor je bio: Da me natjera da ga zovem: tatice. Iako najčešći odgovor, ostalim ženama ovo je itekako neprimjereno. Stoga, ako se želite upustiti u ovo, svakako prije razgovarajte sa svojom partnerkom i pitajte je kakav je njen stav oko “prljavog” razgovora u krevetu i šta bi je uvrijedilo, a što uzbudilo. jer ipak nisu sve žene iste i ne vole iste stvari …

Žene žele čuti i kako je njihova “vagina topla i uska” i kako muškarac “uživa u njoj”. Neke su odgovorile i kako vole da ih muškarac naziva pogrdnim nazivima poput: “ku***, drolje i sl.” i pritome u seksu to ne smatraju pogrdom niti uvredom.

Istraživanje je obuhvatilo i druga pitanja koja su dala odgovor na to kako izgledaju moderne veze. Čak 79 posto žena laže svom patrneru o broju svojih bivših partnera u odnosu na 50 posto muškaraca.  Muškarci su ti koji će češće varati partnerke, njih 40.4 posto u odnosu na 30.9 posto žena koje će to napraviti. Više od 50 posto “varalica” neće se zaustaviti samo na jednom varanju, pokazuju podaci. Najviše parova koriste seksualne igračke kako bi začinili strasti, analni seks je na drugom mjestu, a zatim slijede “prljavi razgovori” te neuobičajena lokacija odnosa.

Izvor: vecernji.hr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti