Šta sat tvog rođenja govori o tebi?

Vjerovali ili ne, vrijeme vašeg rođenja određuje puno toga o vama, a najviše vezano za vašu ličnost!

birth1

Svi već znamo da horoskopski znak određujemo datumom rođenja, a podznak mjestom i satom rođenja, pa tako sat rođenja takođe govori dosta o našoj ličnosti.

1. Između ponoći i 2 sata ujutro Za vas, porodica je na prvom mjestu. Kohezija, stabilnost i sigurnost su vam najbitnije stvari u životu. Na prvi pogled, vrlo ste rezervisani, ali istina je voda duboka!

2. Između 2 i 4 sati ujutro Vi ste za spontanost, avanture i zabavu sa svima. Volite putovati i istraživati nove stvari. Vaša velika snaga su komunikacijske sposobnosti.

3. Između 4 i 6 sati ujutro Osoba ste koja voli pomoći i koja je uvijek tu za druge kada im nedostaje motivacije. No morali bi zato naučiti izboriti se i sami za sebe.

4. Između 6 i 8 sati ujutro Volite izgledati dobro i privlačiti pažnju na sebe. U profesionalnom životu ili ste na poziciji vođe ili ste samozaposleni.

5. Između 8 i 10 sati ujutro Radije izbjegavate centar pažnje i ne volite kada su svi pogledi upereni u vas, ali opet, volite imati stvari u životu u balansu. Izvrsno slušate i vaši prijatelji vam vole biti blizu.

6. Između 10 sati ujutro i podneva Više volite biti okruženi ljudima nego li sami. Tip ste koji brzo upoznaje nove ljude i stvara nova prijateljstva, ali jednako tako ne dopuštate da vam postojeća prijateljstva propadnu.

birth2

7. Između podneva i 14 sati Vrlo ste ambiciozni i zadovoljavate se samo s najboljim. Karijera vam je vrlo bitna – no imajte na umu da vam privatan život ne treba patiti zbog toga ili zbog pritiska koji sami sebi pravite oko toga što sve trebate napraviti – sve se stigne!

8. Između 14 i 16 sati Konstantan rad na sebi samima vam je vrlo važan, jer ne možete mirno sjediti na jednom mjestu – mrzite stagniranje. To je vrlo jasno vidljivo i u vašem životu – osoba ste koja se često seli, mijenja poslove i puno putuje.

9. Između 16 i 18 sati Vaši prijatelji izuzetno cijene što imate nesalomiv optimizam, jer i u najgorim situacijama u kojima niko ne vidi izlaz, vi ga pronađete i ponudite rješenje. Zaista, nikad ne odustajete.

10. Između 18 i 20 sati Vrlo ste zavodljiva i strastvena osoba. Imate određenu auru, kad uđete u prostoriju, naprosto privučete sve poglede.

11. Između 20 i 22 sata Urednost i tačnost su vam izuzetno bitne jer mrzite haos u životu. Uvijek imate plan za sve. I B plan. Ma i C plan isto.

12. Između 22 sata i ponoći Vi ste vrlo kreativna osoba. Zato ste predodređeni za kreativna zanimanja, poput novinarstva, muzike, pisanja, modnog i grafičkog dizajna.

Izvor: 24sata.hr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti