Spavao je sa preko 4.000 djevojaka i žena: “Moj savjet momcima je davode evidenciju partnerki jer im to može koristiti, evo i kako …”

Poznati grčki glumac i model Yannis Spaliaras (44) proslavio se širom svijeta, ali ne i svojim glumačkim sposobnostima

yannis1

U jednom se intervjuu hvalio da je spavao s više od 4.000 žena u svom životu, ali takođe je otkrio da je vodio evidenciju o svim djevojkama i ženama s kojima je imao seks i to učinio iz sigurnosnih razloga:

“Mogu se pohvaliti da sam spavao s tačno 4.271 djevojkom u životu i da je to svaka od njih htjela opet, jer je to bilo njezino najbolje iskustvo u životu. I imat ću ih toliko više do kraja života, sigurno. Nikada me nije odbila nijedna djevojka, to se ne može dogoditi. Ne volim se vezati s jednom osobom, nisam taj tip, nisam ta osoba koja se veže. Moje je mišljenje da je žena dobra samo prvi put. Drugi put je to već istrošena roba, i nije isti osjećaj. Pogotovo zato što volim djevice, jer je najslađe znati kad si prvi. Da si pobjednik.”

yannis2

Nakon toga obratio se i mladićima koji su tek počeli sticati iskustvo da bi im dao savjet kako spavati sa što više djevojaka i žena, jer svaka je žena drugačija priča, ali im je takođe preporučio da imaju popis tih djevojaka, da vode tačne podatke, jer se nikad ne zna kada mogu doći u neugodnu situaciju odnosno da li će ih neka od njih pokušati ucjeniti. Tada je dovoljno u javnost pustiti neke informacije, a priča će se okrenuti u njihovu korist. Dodao je da je često ostavljao djevojke s kojima je spavao s određenom količinom novca, ovisno o tome je li bio zadovoljan kakve su bile noć prije ili ne.

Izvor: nezavisniportal.info

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti