Sjećate li se neugledne Susan Boyle koja je glasom oduševila svijet: Evo gdje je sada …

Susan Boyle se 2009. godine pojavila na ‘Britain’s got a talent’ i iznenadila cijeli svijet svojim pjevačkim umijećem. Neugledna domaćica iz Velike Britanije na audiciji je naišla na podsmijeh svih u dvorani, dok nije pustila glas. Istog trenutka kada je otpjevala pjesmu “I dreamed a dream” postala je zvijezda i svi su čuli za nju.

susan1

Snimak prve audicije do sada je pogledalo 220 miliona ljudi, a mnogi smatraju Susan Boyle simbolom ostvarenja snova. Susan je tada rekla da bi voljela biti popularna kao Elaine Page, svi su se smijali, ali je Susan nakon Supertalenta zapjevala sa svojim idolom.

Nakon što se proslavila, Susan Boyle pjevala je Obami, Papi i britanskoj kraljici, a zaradila je sedam miliona dolara. Ipak, čini se da je potpuno nestala. Razloga je mnogo, ako je vjerovati britanskim medijima. Kao neki od razloga navode se njezina bolest, smrt sestre, ali i prekid s prvim dečkom. Susan je prvi put u vezi bila s 53 godine.

susan2

Pjevačica je planirala usvojiti dijete budući da nikada nije zasnovala porodicu.

susan3

Susan se nije prestala baviti pjevanjem, ali ne želi biti stalno prisutna u medijima. Danas vrijedi 33 miliona dolara te i dalje održava nastupe koji su jako posjećeni. Ima stotine hiljada fanova i snima albume, a krajem prošle godine pokazala je i da je drastično smršala.

Izvor: index.hr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti