Rodila identične trojke, a oduševit će vas kako ih razlikuje

Becki-Jo Allen, 23-godišnja majka iz Liverpoola, donijela je na svijet identične trojke za šta je vjerovatnoća 1:200 miliona

tripl3

Sama informacija da Becki nosi trojke bila je veliki šok za nju, a nakon što je došao i rezultat DNK testa i potvrdio da je riječ o identičnim momčićima, njenoj sreći nije bilo kraja.

Uprkos tome što su svi govorili da su djeca začeta vještačkom oplodnjom, Becki tvrdi da je sve bilo prirodno i upravo zato je šansa da se tako nešto desi jedan na prema 200 miliona, piše “Daily Mail”.

tripl1

Ipak, novopečena mama tvrdi i kako nema problem da ih razazna, iako su isti.

“Kada su bili novorođenčad, bilo je teško, ali nikada ih nisam ‘pomiješala’. Svi imaju mladež kod obrva i dok je Romanov malo tamniji od ostalih, Rohan ima jedan i na nozi pa ih tako pamtim. Doktori su ostali u čudu kada su vidjeli da su identični i rekli su mi koliko je nevjerovatna šansa da se to desi”, kaže Becki.

Ona se porodila carskim rezom, a prije trojki na svijet je donijela kćerkicu Indianu.

“Rohan je najglasniji, uvijek nešto viče. Rocco je s druge strane potpuno opušten, ali zna da se provodi, dok je Roman sebičan i ne želi da dijeli. Uvijek idu na iste igračke i pokušavaju da dođu do njih prije svoje braće. Indiana ih voli i nije nimalo ljubomorna, mada mislim da će joj biti teško odrastanje s tri brata”, rekla je ona.

tripl2

Ova tri momka troše 130 pelena na sedmičnom nivou uz četiri kutije maramica, dok im mliječna formula traje oko dva dana, a mašina za veš konstano radi.

Njihov otac Liam Tierney ne živi s Becki i djecom, ali dolazi da pomogne koliko može, uz Beckinu sestru Loren.

tripl4

Izvor: haber.ba

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti