Rebić otputovao u Italiju na potpis ugovora, ali ne s Interom

Svi su prethodnih dana vidjeli Antu Rebića u Interu. Dva kluba su pregovarala, a Nerazzurri su ga vidjeli kao idealno rješenje za Mattea Politana.

rebic

I kada je još stigla informacija Eintrachta da Rebić danas neće biti u sastavu protiv Fortune Düsseldorf, mnogi su pomislili kako je to to.

Međutim, u cijelu priču se umiješao Interov gradski rival Milan i preokrenuo stvari u svoju korist. Tako bi, prema pisanju Sky Sporta, Rebić trebao stići u Milano, gdje ga čekaju doktorski pregledi u redovima Rossonera, a ako sve bude u redu, hrvatski reprezentativac potpisat će ugovor o kojem za sada nema tačnih informacija.

Takođe, transfer bi trebao biti završen za 25-30 miliona eura, ali tek sljedećeg ljeta kad će ga Milan moći otkupiti ovisno o njegovom učinku, što znači da bi Rebić na San Siro trebao stići na jednogodišnju posudbu.

Dakle, u Interu su ga vidjeli kao rješenje na krilu, ali se očigledno Rebić odlučio za Milan gdje je jedan od najvažnijih čelnika Zvonimir Boban, što je sigurno imalo dodatnu težinu u cijeloj priči.

Izvor: index.hr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti