Putin najavio ženidbu: Ova ljepotica će postati prva dama Rusije! (FOTO + VIDEO)

Vladimir Putin je rođen 7. oktobra 1952 i za svojih 66 godina se samo jednom ženio i ima dvije kćerke, Mariju i Katarinu. Razveo se 2014. godine i od tada svi šuškaju o tome ko će biti njegova slijedeća “prva dama”.

puti1

Na nedavno održanoj velikoj konferenciji za novinare je prisustvovalo oko 1.700 novinara. Svi su imali prilike da postave svoja pitanja. Većina je bila opredjeljena za politička pitanja, ali jednom je palo na pamet da je odlična prilika da Putina pita kada će da se oženi i sa kim. Bio je u pitanju novinar i tabloida “Life News”.

Putin se naravno, na to pitanje osmijehnuo i odgovorio mu:

“Kao i svaka druga pristojna osoba, moraću to da uradim, prije ili kasnije, zar ne?”

Naravno, Putin nije otkrio ko će biti ta izabranica njegovog srca, ali to nije zaustavilo stotine listova koji su već počeli da špekulišu. Navodno se tu radi o njegovoj djevojci Alini Kabaevoj. Neki pretpostavljaju da je možda ona bila ta koja je i naručila to pitanje kako bi mu skrenula pažnju na neminovnost i kako bi ga natjerala da malo razmisli o tom koraku.

Alina Kabaeva

puti2

Glasine o njihovoj vezi traju već godinama, a neki su čak izjavili da je baš ona kriva za njegov razvod. Interesantno je to što niko nije vidio ovu ljepoticu ni sa jednim muškarcem još od 2008. godine. Viđena je i sa prstenom na ruci, ali niko nikada nije mogao da dokaže te špekulacije.

puti3

Postoje i nagađanja da su se Putin i Alina vjenčali još prije godinu dana, ali ništa od toga nije potvrđeno.

Izvor: zanimljivovesti.com

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti