PROVJERITE: Ovih 6 znakova otkrivaju da li ste vi srodne duše

Ukoliko se pronađete u narednim redovima, nemamo šta da dodamo, vi ste sreli svoju srodnu dušu!

Ne postoji ništa što biste morali da krijete od njega

Veza sa cenzurom je toliko stresna, konstantno ste u strahu da ne uradite pred njim nešto na šta bi on pomislio da je to odvratno ili čudno. Već je vidio da koristite donji dio kupaćeg kostima kao gaćice i vraćate neupotrebljenu kupku iz ruku nazad u bocu. Ne možete da učinite ništa pogrešno.

Sve one stvari koje ste mrzili na sebi, sada su stvari koje volite.

Ako vaš partner može da vas voli i kada se upozna sa vašim naglim promjenama raspoloženja bez ikakvog razloga, možete i vi. I to je divno!

Ne postoji situacija u kojoj vas dvoje ne možete da nađete način da se zabavljate

Bilo da ste oboje na čudnoj poslovnoj proslavi ili svadbi nekog rođaka, vas dvoje ćete uvijek naći način da se uklopite i dobro zabavite.

On vas tretira kao zvijezdu

Vaše prijateljice pričaju o momcima koji se jako čudno ponašaju prema njima i kako im sve to smeta, a vama imponuje sve što čini vaš. Nema nikakve veze što ponekad imate razmirice ili što ponekad uradite nešto glupo. On vas i dalje tretira onako kako vi najviše volite zato što je on pravi za vas.

Bez obzira koliko ste dugo zajedno on se i dalje raduje svakom novom susretu

To potpuno ima smisla ukoliko uzimate u obzir da ste jedno drugom najveći fanovi. Lijepo je doživjeti tako nešto, većina ljudi nikada neće biti u mogućnosti da obavije ruke oko negog koga toliko mnogo cijeni.

Nikada nećete dovoditi u pitanje njegovu podršku

On će uvijek biti tu da vas podrži. Kako znate? Zato što nikada nećete morati da ga pitate da vas podrži za sve stvari na kojima radite, on će to sam od sebe raditi. On je prva osoba spremna da pohvali vaša dostignuća i osjeća se ponosno što ste njegova djevojka i što je neko toliko nevjerovatan u vezi sa njim.

Izvor: cosmopolitan.rs

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti