Prepoznajte ih: Svi muškarci koji varaju, sigurno rade ove četiri stvari!

Uz one nesigurne, i narcisoidni muškarci često varaju. Čak i ako imate dobar se*sualni život, moguće je da vas vara. Evo i zašto …

prevara10

Muškarci koji varaju stvaraju probleme ženama: nakon nekog vremena, počinjemo da mislimo da su svi muškarci isti. Iako to nije istina, istina je da oni muškarci kojima prevara nije strana, vrlo često imaju neke zajedničke karakteristike.

Čuvaju mobilni daleko od pogleda

Muškarac koji ne skriva ništa, ostaviće mobilni na stolu i otići do kupatila, iako mu djevojka sjedi odmah pored telefona. Muškarac koji ima problem sa ostavljanjem mobilnog pored djevojke, vjerovatno nešto i sakriva. Varalice često paniče kada je njihov telefon predaleko od njih.

Nesigurni su

Zbog izgleda, težine, posla na kojem ih neko ne cijeni … Sve ove stvari mogu u muškarcu da izazovu potrebu da vara, jer mu prevara vraća vjeru u to da je još uvijek dovoljno dobar muškarac.

Narcisoidni su

Uz one nesigurne, i narcisoidni muškarci često varaju. I njima je potreban dokaz da su dovoljno dobri, a nakon što ga dobiju od svoje djevojke, moraju da ga potraže i kod drugih žena, jer im jedna potvrda jednostavno nije dovoljno dobra.

Nisu nježni

Se*sualni čin je jedno, a prava intimnost nešto sasvim drugo. Ako se tvoj dečko u zadnje vrijeme manje mazi nego što je to prije radio, postoji mogućnost da se mazi sa nekom drugom. Čak i ako imate dobar se*sualni život, moguće je da vara, jer je se*s fizički čin, dok je nježnosti teže odglumiti.

Izvor: haber.ba

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti