PREPOZNAJETE LI OVO LICE: Najljepši muškarci su joj bili ‘pod nogama’ (FOTO)

Počela je da pjeva kad je imala svega osam godina, a u Francuskoj su je voljeli kao rijetko koga.

vanessa

Francuska pjevačica i glumica Vanessa Paradis (45) je svoju muzičku karijeru počela još u ranom djetinjstvu. Prvi singl izdala je sa svega 11 godina, ali veću popularnost i pažnju svjetske javnosti privukla je 1987. godine hitom “Joe le taxi”.

U ranim godinama, bila je mršvo, neugledno djevojče, ni nalik ljepotici u koju će kasnije prerasti.

I dok je u Evropi je imala solidnu muzičku karijeru, u Americi je bila potpuno nepoznata. Tek joj je saradnja sa Lenny Kravitzom, sa kojim je bila i u emotivnoj vezi, donijela slavu. On je producirao njen najveći hit “Be My Baby” .

vanessa1
S godinama, Vanessa se promijenila. Od mršave djevojke pretvorila se u zanosnu ljepoticu za kojim su mnogi uzdisali. Ipak, onaj koji ju je osvojio bio je Johnny Depp. U intervjuu za jednu američku televiziju rekao je da mu je kada ju je prvi put ugledao, bila okrenuta leđima. Kada se okrenula, odmah je znao da je u nevolji. Njihova ljubavna veza trajala je 14 godina. Imaju imaju dvoje djece, kćerku i sina.

Tokom veze sa Deppom, Vanessa je zapostavila muzičku karijeru i preorjentisala se na glumačku. I danas se više bavi glumom.

Vanessa Paradis danas ima 45 godina i izgleda ovako …

#Cannes – #VanessaParadis, brilhou em Cannes com look CHANEL .

A post shared by Revista Hype (@revistahype) on

Izvor: nadlanu.com

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti