PREPOZNAJETE LI JE? Nekad je radila u butiku, a njezin talent je otkrio Dino Dvornik

Danas je jedna od najpoznatijih pjevačica na domaćoj estradi, a njezin uspjeh prepoznat je i u inostranstvu.

nb1

Starenja i godina koje dolaze Nina Badrić se ne boji, smatra kako je u životu potrebna jedino ljubav

Počela je pjevati kao devetogodišnjakinja u dječjem horu Zvjezdice, a sada je jedna od najpoznatijih pjevačica na domaćoj estradi. Njezina popularnost proširila se i izvan granica Hrvatske, a danas slavi 48. rođendan.

Prvi album u svojoj karijeri objavila je 1995. pod naslovom ‘Godine nestvarne’. Prije toga pjevala je prateće vokale Parnom valjku i Prljavom kazalištu, a u stvaranju njezine karijere veliku je ulogu imao kralj funka Dino Dvornik. Nina je svojedobno rekla kako ju je upravo on čuo kako pjevuši uz radio u butiku u kojem je radila. Dvornik je ugasio radio, tražio od Nine da sama nešto otpjeva i otišao s njom u obilazak diskografskih kuća.

Potom je snimila duet ‘Ja sam vlak’ s Emilijom Kokić (52) koji je postao hit, a zvijezdom je Ninu učinio album ‘Personality’ iz 1997. S tim je albumom osvojila dva Porina. Obrada pjesme ‘I’m so excited’ donijela joj je inostrani uspjeh. Nakon toga je uslijedio niz albuma i niz priznanja i nagrada.

Nina je 2012. godine predstavljala Hrvatsku na Evroviziji. U Azerbejdžanu je otpjevala pjesmu ‘Nebo’, za koju je sama napisala tekst i muziku.

nb2

Badrić iza sebe ima jedan brak. Godine 2006. se udala za dugogodišnjeg dečka Bernarda Krasnića. Njihova ljubav je završila razvodom 2012. godine. O privatnom životu ne govori često, a priznaje kako se godina koje dolaze ne boji. Aludirala je na mnoge dame s javne scene koje su se pustile u ruke estetskih hirurga kako bi zaustavile starenje.
– Strah od starenja je normalan i prirodan, ali isto tako skroz bespotreban, jer će sve nas jednog dana dočekati. Plašili se mi ili ne. Plašim se nemoći, a ne starosti – rekla je jednom prilikom.
– To je ono što vi vidite pred kamerama, reflektorima, i zaista mom timu treba jedna ovakva javna pohvala što me tako maze i paze. Ali privatno uživam biti bez šminke, u jednostavnoj odjeći i bez modnih opterećenja. Naravno da pratim modu, naročito se trudim dati što više pažnje domaćim dizajnerima, ali nisam opterećena s njom – dodala je Nina.
U jednom intervjuu je rekla kako nije sigurna da je nešto puno pametnija s godinama, ali da je mlađa, samoj sebi bi poručila kako uvijek treba ostati svoj i pronaći ljubavi u životu.

– Porodica,  prijatelji, posao, ako imate sreće i onaj neko poseban. Nije važno, važno je imati ljubavi. Jer ljubav je život – poručila je Badrić.

Izvor: 24sata.hr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti