POTVRĐENO: “Prijatelji” se vraćaju na male ekrane!

Nakon nekoliko mjeseci pregovora, ekipa serije “Prijatelji” napokon je postigla dogovor s konglomeratom WarnerMedia.

friends2

Hollywood Reporter prenosi kako su Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry, David Schwimmer te autori serije David Crane i Marta Kauffman napokon pristali na snimanje specijala koji će se emitovati na novoj streaming platformi HBO Max u vlasništvu kompanije WarnerMedia.

Svaki član glumačke šestorke za specijal bi trebao dobiti između 2,5 i 3 miliona dolara. Potvrđeno je i da će se specijal snimati na originalnom setu serije u studiju Warner Bros. u Burbanku, a trebao bi biti emitovan u maju.

Ovo su za sada jedini poznati detalji, a sadržaj specijala još uvijek je tajna. Glumci i autori godinama su se odlučno protivili ideji oživljavanja likova u originalnom formatu serije. Prilikom gostovanja u showu Ellen DeGeneres krajem oktobra prošle godine, Jennifer Aniston opovrgnula je glasine o “rebootu” serije, ali naglasila je da bi se željeli opet okupiti u nekom drugom formatu.

“Voljeli bismo da se nešto dogodi, ali ne znamo što bi se tačno trebalo dogoditi. Tako da nešto pokušavamo. Radimo na nečemu”, tajnovito je rekla Jennifer.

Vijest o ponovnom okupljanju kompletna glumačka šestorka potvrdila je na svojim službenim profilima na Instagramu.


View this post on Instagram

It’s happening… ⁣ ⁣ ⁣ @hbomax⁣ @courteneycoxofficial⁣ @lisakudrow⁣ @mleblanc⁣ @mattyperry4⁣ @_schwim_

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on

Izvor: zadovoljna.hr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti