Postavio kameru pa poludio kad je vidio šta mu komšinica radi dok je on na odmoru (VIDEO)

Kad je Ian Williams iz Essexa otišao na godišnji odmor, postavio je sigurnosnu kameru ispred svoje kuće i tako uhvatio komšinicu Maxine Johnson kako mu vrtnim makazama reže grm u dvorištu.

cam1

Njih dvoje su u sukobu već punih osam godina zbog svađe oko parking mjesta, a ona tvrdi da joj je Ian slao ljubavne poruke.

Grm je, tvrdi, odsjekla jer joj je grebao auto dok se vozila pored njega. Godinama oboje zovu policiju optužujući jedno drugo za nanošenje štete.

Policija je za Daily Mail otkrila da je Maxine prije dvije godine bila uhapšena zbog optužbe da je ukrala noge vrtnog stola iz kuće do njene, ali je tom prilikom oslobođena.

Ian tvrdi da joj nikad nije slao ljubavne poruke, a da je njihova svađa započela jer bi mu ona redovno blokirala parking mjesto.

“Čekala bi da se odvezem, a zatim bi svoj auto izvezla na prilaz i tako meni zapriječila put. Namjerno bi to radila samo da me razljuti. Jednom sam se pokušao parkirati na njen prilaz i tad je izašla vrišteći pa sam pozvao policiju. Oni su mi objasnili da se moram maknuti pa sam to i učinio”, kaže on.

Sukob je ponovno eskalirao kad se ona počela žaliti na grm u njegovom dvorištu, a upravo zbog nje je i postavio kameru.

“Kad sam vidio ostatke grmlja, odmah sam znao da je to ona. Razljutio sam se kad sam vidio snimku, ali kasnije sam se smirio i sad mi je to samo smiješno. Nisam se ni trudio prijaviti to policiji jer znam da od toga ne bi bilo nikakve koristi”, zaključio je on.

Izvor: haber.ba

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti