Poruke koje je razmjenjivao SA NJOM i dalje su u njegovom telefonu: Ovo je žena koju je Toše NAJVIŠE VOLIO (FOTO)

Detalji o životu čovjeka anđeoskog glasa i osmijeha ne prestaju da intrigiraju javnost, a ovo je žena za koju se smatra da je bila njegova jedina prava ljubav.

blagica1

Manekenka Blagica Beti Micova i Toše Proeski upoznali su se 1998. godine. Njihova veza trajla je do početka 2002, a pod pritiskom popularnosti je prekinuta. Nakon njegovog evrovizijskog nastupa 2004. ponovo su se pomirili, pa prekidali … Vezu su završili 2006. godine.

Ipak, prijatelji Tošeta Proeskog kažu da su njih dvoje uvijek bili u kontaktu, da joj je Toše slao karte za sve svoje koncerte … Njihove poruke i danas su u njegovom telefonu.

A kada je tjelohranitelj Tošeta Proeskog Ico Panajotović rekao da postoji jedna djevojka koju je naviše volio i koja i dan-danas ide na njegov grob, kojoj je posvetio najviše pjesama, sa kojom je svugdje išao i za koju su svi znali, svi su u njoj prepoznali Blagicu, djevojku iz mesta Negotino u Makedoniji.

blagica2

Iako je Adrijana Budimir bila posljednja Tošetova djevojka za koju je javnost znala, njemu bliske osobe tvrde da je njegova prava ljubav Blagica.

Ona, pak nikada nije željela da govori o Tošetu, a najteže dane provodila je uz njegovu majku Dominiku.

– Znam da javnost želi da zna detalje moje ljubavi sa Tošom, ali ni jednom do sada nisam dala intervju i nisam otkrila našu privatnost. To će tako ostati zauvijek – rekla je Blagica u intervjuu za makedonske medije 2014. godine.

blagica3

Tada je otkrila da je napustila manekenstvo i da se ozbiljno bavi studiranjem.

Fakultet je završila, a danas je majka i ima svoju porodicu.

Izvor: zena.blic.rs

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti