Poklanja namješten stan vrijedan više od 130.000 €, a uslov je samo jedan …

Kako biste reagovali da vam neko potpuno besplatno uruči ključeve od namještenog stana u vrijednosti od 130.000 €? Vjerovatno biste pomislili da je riječ o nekoj šali, slažete li se?

stan7

Šta kada bismo vam rekli da postoji takav čovjek koji zaista poklanja vrijedan stan.  Naravno, da bi neko mogao da tek tako pokloni stan velike vrijednosti, mora imati dosta novca.

Britanski milioner po imenu Marco Robinson je odlučio da nekome pokloni jedan u nizu svojih stanova. On će to učiniti putem dokumentarne emisije a treba naglasiti i da nekretnina nije pod nikakvom hipotekom.

stan8

On u svom vlasništvu ima preko 300 nekretnina a sada želi pomoći onome ko nema gdje da živi. On bi novom vlasniku isplatio i novac za komunalnu naknadu a za sebe kaže kako je kao dijete bio siromašan. Sa majkom se mučio i dobro zna kako je nemati. Razgovarao je sa mnogim beskućnicima i ostalim socijalnim slučajevima. Morat će donijeti odluku kome da pokloni taj stan. Kaže da želi pomoći nekome ko nema krova nad glavom. Jedini uslov je da ta osoba bude – vrijedna i časna. 

Izvor: viralnodanas.info

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti