“Plakala sam danima!”: Naša ljepotica danas je top-model, a nekada su je zlostavljali zbog izgleda!

Ona danas mnoge oduševljava izgledom. Međutim, to ranije nije bio slučaj a i sama priznaje da je veoma patila zbog toga. Kako djeca u školi često znaju da budu surova, stalno je trpila verbalno zlostavljanje.

– U osnovnoj školi sam fizički užasno izgledala, ličila sam na ružno pače. Nisam bila nešto lijepa i bila sam premršava. Nisam imala grudi, bila sam ravna kao daska. Djeca su mi se podsmijevala na račun i izgleda i to me je strašno pogađalo– kazala je u razgovoru za portal kurir.rs manekenka Sofija Milošević (27).

– Sjećam se da sam plačući dolazila kući, bilo je nepodnošljivo. Međutim, brzo me je to prošlo. Vremenom sam ojačala i naučila da se branim, zbog čega mi je drago. To mi je došlo kao neka životna škola – rekla je manekenka i dodala da se većina tih ljudi koji su joj se podsmijevali danas dive njenom izgledu.

– Ne znam da li su me vidjeli posljednjih godina, ali čula sam da im se sad dopada moj izgled (smijeh). Nikome ne uzimam ništa za zlo. Nije me sramota da pričam o tome jer je to važno za svu djecu koja prolaze kroz slične situacije – završava lijepa manekenka.

Danas živi na relaciji New York – Milano – Beograd.

sof2

Izvor: nostalgicno.novi.ba

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti