Ovakvim djevojkama muškarci jednostavno ne mogu da kažu NE

Magazin Essence putem Twittera je tri godine ispitivao više od 1.000 muškaraca šta je njima najprivlačnije na ženama i ovo su konačni rezultati.

Lijepe noge

Vjerovatno ste čuli za muškarce kojima su na prvom mjestu grudi ili guza, ali treći tip muškaraca voli dobre noge. Pri nedavnom istraživanju na Twitteru Essence je bio iznenađen da su čvrste i lijepe noge na prvom mjestu.

Samopouzdanje

Jedna od najseksi stvari na ženama muškarcima je kada su pune samopouzdanja i vjeruju u sebe. Kad vi čvrsto stojite iza svojih uvjerenja i tačno znate šta želite, muškarci su oduševljeni vašom energijom i odlučnošću.

Cipele

Ovo je pomalo šokantna činjenica, ali muškarci gledaju kakve cipele žene nose. Ako želite da budete primijećeni, obujte štikle i krenite u osvajanje.

Miris

Lijep, seksi ženski miris zaintrigiraće svaki muški nos.

Guza

Ovo nije šokantna činjenica i poznata je oduvijek. Zato zaboravite svoje nesigurnosti i obucite odjeću koja će lijepo da ističe vaše obline, pa i guzu. Muškarcima nije toliko bitno je li prevelika ili premala, nego vole da je skladna s ostatkom tijela i, naravno, čvrsta.

djevojka

Vješta u kuhinji

Mame i bake ne govore uzalud da ljubav vodi kroz želudac. Spretna žena u kuhinji koja zna da pripremi dobro jelo totalno je seksi većini muškaraca.

Dekolte

Tu već treba da znate kakav dekolte da odaberete. Naime, jača polovina ne voli ako je vulgaran i previše otkriva, ali nije im drago ni kad se zakopčate do vrata i sve sakrijete. Dakle, zlatna sredina.

Avanturistički duh

Volite da isprobavate nove sportove ili da putujete u nepoznato i ne brinete hoćete li na planinarenju slomiti nokat? Vi ste žena koja sigurno privlači puno muškaraca jer oni vole avanturistički duh.

Leđa

Jedan od dijelova tijela koji ih uzbuđuje su i leđa, posebno ako naprijed imate zatvorenu haljinu koja otkriva samo mali dio leđa i ramena.

Osmijeh

Osmijeh otvara sva vrata, a sretna žena je i zadovoljna. U svijetu muškaraca to znači manje prigovaranja i više seksa. Stoga nema razloga da osmijeh ne bude privlačan.

Tanak struk

Muškarce totalno uzbuđuje utanak struk koji zbog toga još više naglašava bokove i ako se poslužite ženskim trikom pa malo zavrtite njima, dobićete koga god poželite.

Izvor: 24sata.rs

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti