Otac Marije Šerifović: “Strašno je na koji način je moja kćerka izgubila nevinost.”

Bivši muž Verice Šerifović i otac pjevačice Marije Šerifović, Rajko ogorčen je na kćerku i nekadašnju suprugu.

tata8

On tvrdi da ga je Verica uz lažnog svjedoka strpala u zatvor, a najteže mu pada to što Marija podržava majku, dok se njega čak ni ne sjeti.

– Marija na sve ono što mi je uradila njena majka ne kaže ništa. Ona je uz Vericu, neće da se javi na telefon, na poruke, na pozive… O njoj neću ništa da pričam, a ako me zakači, to će biti feljton. I o njoj mnogo strašnih stvari ima, od gubljenja njene nevinosti, pa nadalje. Cijeli Kragujevac zna, nije postojala najskuplja stvar koju joj ja nisam kupio, nije bilo patika i telefona koje nije imala. Kada je trebalo prva ploča da se radi, kod najskupljeg makedonskog kompozitora smo išli da joj uradi cijeli CD, nikada nisam bio loš prema njoj, a ona me ne voli. Za sve ove godine koliko pjeva i radi, ne znam ni da li mi je šest puta poslala po 100 eura – kaže Rajko i otkriva da mu ne smeta što je njegova kćerka lezbejka.

– Marija je prilično traljava djevojka, nju samo pare zanimaju i ništa drugo. To što je njeno opredijeljenje da bude lezbejka, to mi ne smeta uopće, njena je stvar, tako je rođena, ali mi smeta što joj je samo novac u glavi i kako da uzme što više za sebe. Pa i tu ispovijest što je pravila o sebi, šta je bio motiv nego da se uzme novac, ogolila je sebe i bacila se na dno, priznala je da lezbejka samo da bi uzela pare. Danijel Šerifović, moj sin, ponaša se kao da je živio sa mnom, a nikada mu ništa nisam dao, ali on je drugačije vaspitan, završio je školu, on je profesor. Njemu je krivo što se sve ovo meni dešava, pita se da li je to moguće, vidi se da ga to sve jede – rekao je otac Marije Šerifović .

Izvor: kurir.rs

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti