ONE SU NAJSKUPLJE NA SPISKU: Nikad ne biste pomislili koje se estradne zvijezde bave najstarijim zanatom!

One su prodavale svoje ‘usluge’ …

prost1

Mihajlo Maksimović, najveći makro u regionu koji se tereti za organizovanje lanca prostitucije, podvodio je poznate srpske pjevačice, starlete i voditeljice! Njihov identitet je otkriven nakon što je Maksimović krajem februara ove godine uhapšen na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla” odnosno kad su pronađeni spiskovi s imenima estradnih prostitutki, ali i katalog s profesionalnim fotografijama i cjenovnikom dama sumnjivog morala.

Srpski mediji su objavili spisak svih VIP djevojaka iz Srbije koje su preko posrednika Mihajla Maksimovića prodavale tijelo poznatim sportistima, među kojima prednjače fudbaleri, ali i političarima i biznismenima. One su u zamjenu za keš bile s mušterijama i van granica naše zemlje.

prost2

Među onima koje su bile na Maksimovićem cjenovniku su pjevačica i reality učesnica Dušica Grabović koju je Saška Karan u “Farmi” optužila da se bavi prostitucijom, kao i Mina Vrbaški, za koju se prvi put čulo nakon afere sa pjevačem Šakom Polumentom, a koja se potom proslavila učešćem u “Zadruzi”. Na spisku su i starleta Božana Vujinović, koja je već hapšena zbog prostitucije zajedno sa Milicom Živanović, poznatijom kao Mimi Oro, kao i modna kreatorka Nataša Šavija. Androgeni maneken Aleksandar Arsenijević tvrdio je da je ona ušla u reality “kako bi podigla sebi cijenu za 50 eura”. Njene slike osvanule su i na sajtu za poslovnu pratnju. Reperka Anđela Mitkovski pooznatija kao Anđela Veštica takođe je na spisku. Ona je sama priznala da je imala seks za novac.

S Maksimovićem su, navodno, sarađivale i učesnice “Zadruge”.

Najpoznatiji makro sarađivao je s pola srpske estrade. Neke od djevojaka koje je iznajmljivao po satu i to po paprenoj cijeni su manekenka Sanja Stanković i Ana Korać. Za Koraćevu je Aleksandra Subotić izjavila da je “preko nje prošlo pola Albanije”. Sanja i Ana su trenutno u reality-ju a za prostituisanje su ih tokom trajanja programa više puta optužili drugi učesnici.

Među Maksimovićevim damama su i zvučna imena iz svijeta glume.

Javna je tajna da su tijelo prodavale i pjevačica K.O., koja se više puta udavala, M.B., koja se nedavno ostvarila kao majka, kao i T.T., poznata po učešću u jednom muzičkom takmičenju. Najstarijim zanatom bavi se i E.A., pjevačica koja je poznata po prenapadnom ponašanju, muškobanjastom izgledu i glasu.

Izvor: novi.ba/telegraf.rs

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti