Ona je doživjela pakao na sastanku: “Odmah sam znala da nešto nije u redu …”

Lokalna radio stanica, objavila je vijest o nesreći koja je zadesila djevojku dok je bila na sastanku.

ruz

Sarah Wiley, 24- godišnjakinja je iz Australije koja je imala neugodno iskustvo na prvom sastanku. Dogovorila je susret s muškarcem kojeg je upoznala online i s njim se dopisivala tri sedmice. Razmišljala je kako da organizuje prvi sastanak, a da bude poseban, drugačiji, te se par dogovorio da idu na planinarenje.

No, ubrzo je sve krenulo po zlu. Tvrdi kako je odmah nakon susreta s uvidjela da nije kliknula s njim i da nešto ne štima. Nisu bili zajedno ni sat vremena kada se okliznula, i pala. Pokušala je da zaustavi pad hvatanjem za obližnje stablo, no pritome je razrezala ruku i to poprilično duboko, a ispričala je kako nikada nije vidjela toliko krvi i znala je da je povreda ozbiljna.

Tražila je od svog saputnika da joj pomogne da pocijepa majicu kako bi mogla da zavije ranu i zaustaviti krvarenje, no on joj je ponudio svoju čarapu. Natopljenu krvlju, muškarac je uskoro tražio od Sare da mu vrati čarapu jer mora da ide da ne bi zakasnio na posao. Ostavio ju je potpuno samu na planini, no srećom, nezgodu koju je doživjela vidjeli su vatrogasci koji nisu bili u službi i iskoristili su taj dan za uživanje na planinama. Priskočili su joj u pomoć i nakon tri sata, koliko je bilo potrebno da je spuste s planine, odvezli je u bolnicu.

Sara je ispričala kako je nekoliko puta padala u nesvijest nakon pada, a njen partner na prvom spoju, 10-ak minuta nakon pada je tražio signal da nazove na posao. Ubrzo joj je rekao kako mora da ide jer ima mnogo sastanaka taj dan, no ono što ju je najviše iznenadilo u njegovom ponašanju bilo je to što je tražio svoju čarapu nazad.

Vatrogasci na koje je naišla, imobilisali su joj ruku, a u bolnici je podvrgnuta hitnoj operaciji ruke i “završila” sa čak 22 šava te je izgubila većinu osjećaja u toj, desnoj ruci.

Dan nakon nesreće koju je doživjela lokalna radio stanica, objavila je vijest o nesreći koja je zadesila djevojku dok je bila na sastanku. Muškarac s kojim je bila, poslao joj je poruku u kojoj je tražio da mu pošalje fotografiju svoje ruke prije operacije i rekao kako izgleda kao ruka od zombija. Nakon objave vijesti o nesreći, blokirao ju je na svim društvenim mrežama i više joj se nije javio.

Izvor: vecernji.hr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti