ONA IMA 10 ODNOSA NEDJELJNO I NE MOŽE BEZ TOGA! Lagala policiju za vrijeme karantina da pomaže starijim osobama …

Monica naglašava da joj se*sualni odnosi “liječe dušu i tijelo” od svakodnevnih stresova. Zato joj je to i najvažnija potreba posljednjih godina.

monica1

Britanci su tek prije nekoliko dana po prvi put poslije tri mjeseca doživjeli pravu definiciju slobode.

Mjere su znatno olakšane, karantini su manje-više ukinuti, ali pitanje je dokle će sve tako funkcionisati ako se uzme u obzir kako je trenutno u drugim dijelovima Evrope.

Monica Holmes (34) je jako teško doživjela karantin. Ova Britanka, prema sopstvenom priznanju ovisnica je od se*sa i već se nekoliko puta bezuspješno liječila, ali nije uspjela da se privikne na novu realnost.

Karantin ju je, kako ističe, ubio u pojam, ali samo na nekoliko dana. Kada je shvatila da će morati bez susreta s momkom, počela je da se trese. Inače je po profesiji njegovateljica u staračkom domu, te joj je sve bilo daleko teže nego ostalima.

“Morala sam da pazim na njih, a svo vrijeme sam u glavi kombinovala kako da se iskradem u nekom momentu i pobjegnem kod momka na sat vremena. Uveli su nam na Ostrvu mjeru da ne možemo jedni kod drugih, što me je dotuklo. Tako da sam smislila da nalazim opravdanja u posjetama najstarijoj populaciji. I to sam i uradila! Kada bi me zaustavili na ulici, pokazivala bih da im nosim opremu, odjeću i lijekove. A u pola slučajeva išla bih kod momka. Šta ću kad ne mogu bez se*sa”, rekla je Monica naglasivši da joj je prosjek 5 seksualnih odnosa nedjeljno, ali bilo je i po 10 nekada.

Ona naglašava da joj se*sualni odnosi “liječe dušu i tijelo” od svakodnevnih stresova. Zato joj je to i najvažnija potreba posljednjih godina.

“Bolesno je hapsiti na ulici nekog ko ide kod dragana da bi s njim imao odnos. To su prirodne potrebe. Bila sam spremna i na hapšenje, vjerujte mi”, naglašava ona.

Izvor: espreso.rs

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti