Njih dvoje su izgubili SVE ŠTO SU IMALI i to samo zbog jedne greške koju su napravili na Facebooku

Ovo je priča o paru koji je naučio svoju lekciju na teži način – izgubili su apsolutno sve!

pljacka4

Mark Higgins i Becky Szenk britanski su par koji se nedavno zaručio. Htjeli su da se presele bliže mjestu Markove firme u kojoj radi, nekih 1o-tak kilometara od njihovog trenutnog boravišta.

U jednoj Facebook grupi pronašli su malu kompaniju koja se jeftino bavi selidbenim uslugama. Njihova stranica je izgledala profesionalno, fotografije dosadašnjih usluga bile su sasvim normalne, te je sve izgledalo onako kako treba da bude.

Ubrzo nakon što su ih pouzvali, pred vratima su im se pojavila dva čovjeka kojima je bilo potrebno samo 45 minuta da spakuju sve stvari i utovare ih u kombi.

pljacka5

Becky je bila ugodno iznenađena njihovom brzinom i kvalitetom rada, no onda je shvatila da oni uopšte od nje nisu tražili adresu na koju će odnijeti stvari!

Stari Beckyin stan ostao je prazan, a ona je upravo shvatila da je opljačkana! Njihov čitav život nestao je za samo 45 minuta!

Lopovi ne samo da su ukrali krupne stvari, nego su ukrali i njen zaručnički prsten, te čak i dječje igračke!

Jedino što je par želio da lično transportuje bio je televizor jer su se brinuli da bi se selidbom mogao oštetiti,  pa je to jedina stvar koju su sačuvali.

Izvor: ludodobola.com

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti