Njen račun za struju je bio 3.000 € mjesečno: Policija joj je upala u kuću i zaprepastila se zbog onoga što je pronašla

Stanovnici jednog malog sela u Srbiji su se frapirali kada su saznali da se njihova komšinica bavi nedozvoljenim radnjama u svom domu. Naime, ova bakica je u svome domu imala podrumsku laboratoriju u kojoj je godinama uzgajala marihuanu.

trava1

Policija je uhapsila Zoru (63) u čijoj kući je zaplijenjeno nevjerovatnih 250 biljaka kanabisa od kojeg se pravi ‘trava’.

Interesantan podatak je da bakici ovo nije prvi put da joj pljene drogu jer su i 2012.godine u njenom domu otkrili jednu sličnu laboratoriju gdje je uzgajala takođe marihuanu. Zbog ovog krivičnog djela, Zorin muž, Gerit (inače holandski državljanin) proveo je neko vrijeme u zatvoru u Sremskoj Mitrovici. Naime, suprug je preuzeo na sebe odgovornost kako njegova supruga ne bi krivično odgovarala.

trava2

– Ona je njemu svakog dana donosila ručak u zatvor i nama je pričala kako ona ništa o tome nije znala. Tada su mu cijelu opremu za drogu odnijeli policajci – rekla je komšinica koja nije željela da otkrije svoje ime.

trava3

Policija je utvrdila da se radi o nečemu jako sumnjivom, kada su vidjeli da starica dobija izuzetno veliki račun za struju obzirom da je u pitanju obično domaćinstvo. Račun za struju je iznosio nevjerovatnih tri hiljade eura.

Izvor: dobardan.info

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti