Nije teško biti fatalna: Radite ove tri stvari i vezat ćete muškarca za sebe zauvijek

Evo kako da postignete svoj cilj – da zainteresujete muškarca, a da ga ne otjerate foliranjem. I ništa ne brinite, zvat će vas sigurno.

fatal1

Ako vaš model ponašanja u vezama liči na začarani krug stalnog zaljubljivanja u muškarce koji vam se nikad ne jave, vrijeme je da promijenite pristup.

Nije nikakva novost da muškarci vole malo izazova. I dok žene zaljubljivanje uglavnom vide kao “prst sudbine”, muškarci se neće potruditi previše sve dok ne dobiju mali podsticaj …

I upravo nas to dovodi do novog plana: vaše transformacije u gospođicu Nedodirljivu. Ali, na dobar način.

Iako ovo možda zvuči kao da se vraćate u gimnazijske dane, malo uzdržanosti i malo igrica može vam donijeti upravo ono što vam sve vrijeme izmiče – muškarca koji će biti spreman da se malo potrudi oko vas.

Naravno, biće vam potrebno malo samokontrole, naročito ako niste navikli na to da vi vučete konce kad se upoznate sa nekim novim, ali … Vrlo brzo ćete vidjeti da je to mnogo bolje nego da provedete još ko zna koliko dana čekajući da vam se on javi …

Potrebno je samo da uradite tri stvari, one koje su ženama koje imaju samopouzdanja toliko prirodne da ih rade i ne razmišljajući.

Budite malo na distanci

Iz nekog razloga, žene su sebi uvrtile u glavu da su muškarci nesposobni da shvate da nam se dopadaju, i da zbog toga moramo da se potrudimo da im to jasno stavimo do znanja. I onda su se muškarci ulijenili i sad ih mrzi da se trude, a to mora da se promijeni.

Umjesto da vi šaljete signal da ste zainteresovani, neka on priđe vama. I onda, neka se potrudi da zadobije vašu pažnju, jer vi ste neko oko koga se vrijedi potruditi, zar ne?

Zašto je to važno? Zato što ako se muškarac ne trudi oko vas na samom početku, dok se još upoznajete, neće se promijeniti nikad.

I zato nemojte da se istopite čim vam se obrati, koliko god da vam se dopada. Budite ljubazne, prijatne i opuštene, ali nemojte mu staviti do znanja koliko ste oduševljene što vam je prišao.

Ako se bojite da bi to moglo da ga otjera, bez brige. Ako se to desi, to samo znači da ionako nije bio vrijedan pažnje.

Budite malo sumnjičavi

Nemojte sve što govori bezuslovno prihvatati kao istinu. Na nesreću, ljudi lažu, mnogi čak i veći dio vremena, tako da ne možete na prvom sastanku znati u šta se upuštate.

Zato je ok da budete pomalo nepovjerljivi. Postavljajte pitanja, dajte sve od sebe da ga što je moguće bolje upoznate. To je jedini način da se zaštitite od mogućih neprijatnih iznenađenja.

Dok ne osjetite cijelim bićem da možete da mu vjerujete, nemojte se opustiti i zadržite malu distancu. Nemojte mu reći gdje tačno stanujete prije vremena, odnosno prije nego što se dobro upoznate.

Budite malo zauzeti

Kad tek počnemo da se viđamo sa nekim, želimo svaki slobodan trenutak da provedemo s tom osobom. Ali, pokušajte da odolite tom iskušenju. Bolje je i zdravije da se stvari odvijaju polako. Sačekajte malo prije nego što odgovorite na poruku, čak i ako gledate u telefon čekajući njegov poziv. Ako mislite da će ga to otjerati, imajte na umu jedno: neko ko nema strpljenja da sačeka pola sata, sat da mu vi odgovorite na poruku nije vrijedan vaše pažnje.

Izvor: haber.ba

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti