NEVJEROVATNA LJUBAVNA PRIČA SLAVNOG GLUMCA: Ona je bila razvedena konobarica sa djetetom, ali on je želio samo nju!

Baš kao i glumac Nicholas Cage, slavni miljenik žena, Matt Damon oženio se potpuno običnom ženom, Lucianom Barroso.

matt1

Ona je bila konobarica, a on proslavljeni glumac. Ipak, to ih nije spriječilo da se vjenčaju, a prema mišljenju Damona, to je i održalo njihovu ljubav jer da su oboje bili poznati, interesovanje medija za njihovu vezu bi se udvostručilo, te bi pritisak bio neizdrživ.

Njihova ljubav djeluje gotovo nestvarno. Čini se da su rijetkost, jer je ona zaista pronašla svoju srodnu dušu u svijetu poznatih.

matt2

Matt je upoznao Lucianu, koja je porijeklom iz Argentine, 2003. godine u jednom baru u Miamiju.

“Bukvalno sam ostao bez teksta kada sam je ugledao u velikoj gužvi. Da se to nije dogodilo, ne znam kako bismo se sreli u životu”, prisjećao se glumac tog momenta.

Nakon dvije godine par se vjerio, a u decembru 2005. su se vjenčali na maloj privatnoj ceremoniji na Manhattanu.

matt3

Slavnom glumcu ništa nije smetalo, ni što je ona bila konobarica, ni što je imala kćerku iz prethodnog braka. Prije nego što je upoznala Damona ona se razvela. Njen bivši suprug nikada ništa loše nije rekao za medije, niti za nju, niti za Damona, čak naprotiv uvijek je poručivao da im želi sve najbolje u zajedničkom životu.

Nakon godinu dana od vjenčanja par dobija prvu kćerku Isabellu, zatim, nakon dvije godine, drugu kćerku Giu Zavalu i isto, nakon dvije godine, treću kćerku Stellu Zavalu.

O niima nikada niste pročitali niti jedan skandal u tabloidima jer ih nikada nije ni bilo. Matt je to jednom prilikom lijepo objasnio:

“Ne dodajem ulje na vatru, ne varam svoju ženu, ne postoji bilo šta loše o čemu bi se govorilo. I kada bi me novinari pratili, dobili bi istu priču, sredovječnog oženjenog muškarca sa četvoro djece. Sve dok im ne budem pripremio nešto novo, mediji neće pokazati interesovanje za mene.”

matt4

Matt i njegova supruga imaju pravilo da nikada nisu odvojeni više od dvije nedjelje jedno od drugog.

“Mislim da morate da provodite vrijeme s osobom koju volite. Moja supruga je moja srodna duša. Ne volim kada smo odvojeni”, rekao je on jednom.

Luciana rijetko kada daje intervjue za medije ili priča o njihovom privatnom životu. Možete je vidjeti uvijek s Mattom na crvenom tepihu ili u šetnji sa njim i njihove četiri kćerke.

Ovo je zaista jedna nevjerovatna holivudska ljubav!

Izvor: zatostotevolim.com

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti