Nema ni 4, a već svira s pravim orkestrom!

Dok neka djeca s četiri godine još uvijek svoje talente pokazuju razbacujući igračke i pokušavajući nacrtati neki suvisao crtež, neka djeca poput ovog neodoljivog mališe već sviraju s pravim orkestrom, pred pravom publikom – nepogrešivo.

Kada su mali talenti u pitanju tu je teško dati jedan suvisao odgovor. Neka su djeca jednostavno talentovana i ako dovoljno zagrizu za nešto zaista nema razloga da ne postanu pravi mali profesionalci, ma koliko god godina imali. Jer djeca su, ne zaboravimo, male spužve koje u svom najranijem djetinjstvu pamte i uče više i brže nego što će ikada kasnije biti u mogućnosti. To nam je dala biologija, ali – dok god dijete nema želju razvijati se u nekom smjeru, uzalud će roditelji poticati njegove talente. To jednostavno mora doći samo od sebe, jer na kraju, ipak je najvažnija sreća djeteta.

No, ovaj neodoljivi mališa očito je i više nego sretan što svoj talent može pokazati cijelom svijetu i vjerujemo da mu za vježbu čak ni ne treba puno vremena. Iako nam se iz naše perspektive možda čini da je mali doslovno rođen s bubnjarskim palicama u ruci i da ih ne pušta čak ni kada spava.

Mali rastura i mali nam je dokazao da s djecom zaista nikada ne znate kada će vas i u kolikoj mjeri iznenaditi svojim vještinama.

Uživajte u svirci i znajte – s djecom ništa nije nemoguće. No, znajte, sve je moguće ipak samo dok dijete uživa u tome što radi. Ovo genijalno dijete pokazalo je da zaista uživa u svom talentu.

Izvor: index.hr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti