Neda Arnerić o filmu ‘Ko to tamo peva’: “Bila sam mlada a sve sam znala!”

U Jugoslovenskoj kinoteci svoj novi kino život započela je digitalna verzija restauriranog kultnog filma “Ko to tamo peva” Dušana Kovačevića u režiji Slobodana Šijana.

Ovo ostvarenje ostaće upamćeno upravo po replici “I tata bi, sine”, a partnerku Slavku Štimcu igrala je jedna od najpopularnijih glumica, Neda Arnerić.

– Strašno sam srećna što će jedan ovakav film nastaviti da živi neki novi život. Ovo je jedan od naših najboljih filmova. Nije bilo kinte, ali smo znali da ćemo da ga snimimo – kaže Neda.

Slavna glumica s knedlom u grlu pratila je premijeru.

– Ne volim da gledam svoje filmove. Ovdje nisam ni noseća uloga, i nekako se rastužim kad ga gledam jer su to bila lijepa vremena. Danas toga više nema – iskrena je Arnerićeva.

neda

Neda je nakon saradnje sa Šijanom postala seks-simbol, a seks sa Štimcem snimila 1980. godine. Tu scenu reditelj je htio da izbaci u montaži.

– Kad vidim sebe danas u tim godinama, pomislim nemoguće je da si to znala kad si bila tako mlada. Zapitam se odakle mi taj urođeni instinkt prema kameri. Danas mi je jasno zašto toliko trajem – iskrena je glumica.

Naravno, nema dilemu o najboljoj replici.

– Naravno, “I tata bi, sine” – odgovora kao iz topa Neda.

Izvor: kurir.rs

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti