NAPUSTIO SRBIJU: Poznati glumac odselio u Ameriku S PORODICOM, a razlog za to je VELIKI!

Glumac Nikola Đuričko je sa suprugom, kćerkom i sinom spakovao kofere, riješio da ode iz Srbije i inostranu karijeru gradi u Americi.

djuricko

Glumac je sa suprugom Ljiljanom dugo vremena razgovarao o preseljenju, a nedavno je došao pravi trenutak da slavu stekne van Balkana, te da se s najmilijima otisne preko grane.

– Nikola je danima pričao sa suprugom Ljiljanom i riješili su da je trenutak da se presele u New York, kao i da se glumac baci na pravljenje planova kako da tamo izgradi uspješnu karijeru, kakvu ima u Srbiji. Za početak su otišli godinu dana kako bi vidjeli da li će ono što im Amerika nudi zadovoljiti sve njihove potrebe, a ukoliko sve bude išlo po planovima, njihova želja je da tamo i ostanu i izgrade život – kaže dobro obavješten izvor i dodaje da je Nikola prije preseljenja razradio planove za život u New Yorku:

– Što se tiče karijere, Nikola je mislio na sve detalje. U trenutku kada je odlučio da ne čeka više ni dana, već da se u glumačkim vodama kaže oproba “preko grane” raspitao se za sve opcije koje su mu na raspolaganju. Kako je već imao brojna i uspješna iskustva s inostranim glumcima, uključujući i saradnju sa Angelinom Jolie na njenom filmu “U zemlji krvi i meda”, vjeruje da mu snalaženje u Americi neće teško pasti.

Čim se s porodicom smjestio, raspitao se i odlučio da pronađe agenta za kojeg vjeruje da će mu karijeru voditi u pravom smjeru. Entuzijazma mu ne manjka, a prijatelji i kolege su mu poručili da jedva čekaju da gledaju njegova nova ostvarenja. Đuričko je sa suprugom i nasljednicima razmatrao i opcije za obrazovanje djece, koja će svoje školovanje nastaviti u New Yorku.

Đuričko se nije javljao na telefon kako bi potvrdio ova saznanja.

Izvor: espreso.rs

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti