Nakon 20 godina i troje djece: Kako danas izgleda supermodel iz 90-ih (FOTO)

Francuska glumica i model Laetitia Casta (37) zapalila je svjetsku modnu scenu kada se početkom 90-ih pojavila, a njene zanosne obline ostavile su muškarce širom svijeta bez daha. Sada dvadesetak godina kasnije i nakon tri porođaja, pokazala je da nije mnogo izgubila ni na ljepoti, ali ni na atraktivnosti.Iako je od početka 90-ih važila za jednu od najzgodnijih žena na svijetu, Leticija je dokazala da i poslije tri porođaja može da se nosi sa upola mlađom konkurencijom.

let2

Ova francuska ljepotica i manekenka je tokom dugogodišnje karijere snimila brojne editorijale za razne vodeće časopise, ali i za mnoge modne brendove, i svojim seksipilom je ostavljala bez daha.

let3

Lijepa glumica provodi odmor na ostrvu Korzika a društvo joj prave njena djeca. Iako je izgradila bogatu karijeru modela i glumice, Laetitia se ostvarila i kao majka.

let4

Rođena je u Francuskoj, odakle joj je majka, ali je dobar dio djetinjstva provela i na ostrvu Korzika, u rodnom kraju svog oca. Kada je imala 15 godina, jedan modni fotograf ju je primjetio na plaži, i vidio da joj se smješi uspješna manekenska karijera.

let5

Jedina prepreka je to što je bila visoka “samo” 169 centimetara, što je nedovoljno za manekenske standarde. Ipak, uspjela je da se izbori za svoje mjesto na sceni.Nakon saradnji sa velikim brojem najvećih modnih brendova, rješila je da se oproba i kao glumica. Igrala je u filmu “Asteriks i Obeliks”, kao i u mini seriji “Plavi bicikl”.

FRANCE CANNES FILM FESTIVAL 2015

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti