Muškarci, ovih devet znakova otkriva da se nekoj ženi stvarno jako sviđate

Iako su žene misteriozna bića koja ne možete u potpunosti razumjeti, postoje određeni znakovi po kojima muškarci mogu zaključiti da je žena zainteresovana za njih. Top men’s magazin je popisao devet od njih, a ovaj popis trebao bi vam olakšati probleme sa ženama.

1. Uvijek ima vremena za vas

Niko neće osloboditi svoj raspored za nekoga do kog im nije stalo. Smišlja li izgovore drugima kako bi se viđala češće s vama? Je li otkazala planove s prijateljicama kako bi se našla s vama ovog vikenda? Ako jeste, zainteresovana je za vas.

2. Ljubomorna je

Žena koja je zainteresovana za vas bit će ljubomorna ako se nađete u društvu druge žene ili češće spominjete drugu ženu. To je još jedan znak da je zanimate, jer se ne bi tako ponašala da ste samo poznanici ili prijatelji.

3. Pokušava doznati sviđa li se i ona vama

Žene će to pokušati doznati suptilno pa obratite pažnju na seksualne signale poput lizanja ili grickanja usnice, igranja s kosom, isticanja vrata. Žene očekuju da ćete nešto poduzeti nakon toga.

4. Možda će vam reći nešto poput “Nemoj biti stranac”

Očito je da želi da što više komunicirate i zbližite se.

5. Prva vas zove ili vam šalje poruke

To je očit znak da joj se sviđate, jer to ne bi radila samo iz dosade. Mnogim ženama je neugodno napraviti prvi korak te čekaju da to napravi muškarac. Ako vam se sviđa, nemate što čekati.

6. Dodiruje vas

Ako ne može odoljeti, a da vas ne dodirne “slučajno”, budite sigurni – to nije slučajno. Očito joj se sviđate i ne može se suzdržati, ali kao i kod prethodnog znaka, čeka da vi povučete prvi potez.

7. Zeza vas ili vam dijeli komplimente

Ovo ne mora nužno značiti da joj se sviđate, no nerijetko je tako. Ona želi da obratite pažnju na nju, pokušava vidjeti kako ćete reagovati na njene riječi i bolje vas upoznati. Žene ne dijele prečesto komplimente pa to može biti poprilično siguran znak da joj se sviđate.

8. Postavlja vam lična pitanja

Želi vas bolje upoznati i biti sigurna da ste pravi muškarac za nju. Da joj nije stalo, ne bi bila toliko znatiželjna.

9. Često vas gleda u oči

Žena kojoj se sviđate često će vas gledati u oči, a to radi potpuno nesvjesno jer je zanima kako ćete reagovati na nju i jesu li osjećaji obostrani. Ako vas gleda u oči češće nego što biste smatrali normalnim, imate šanse.

Izvor: index.hr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti