Muškarci otkrivaju šta ženu čini savršenom

Ona je jedinstvena, pruža mi podršku, uz nju mogu biti svoj i s njom se mogu zamisliti na pustom ostrvu – tim riječima su čitatelji opisali idealnu ženu

perfe

Pametna, seksi i s dobrim smislom za humor – to su najčešće osobine koje muškarci traže u savršenoj ženi. Međutim, nije sve tako jednostavno, tvrde čitatelji portala Women’s Health. Stvarni su muškarci podijelili svoje viđenje idealne žene – saznajte koja su to.

 • Moja idealna žena je jedinstvena. Ona ne “strši” iz mase, ali njezin smisao za humor, osmijeh i interesi je izdvajaju od svih drugih. Ona se voli družiti, ali i tačno zna kad mi treba prostora.
 • Moja žena iz snova je lijepa, nezavisna i pravi izazov za mene. Ona je direktna i iskrena jer je to najvažnije za našu komunikaciju. Tražim ženu koja žudi za novim stvarima i koja će mene izvući iz uljuljkane svakodnevnice. Ako je sve to i još voli jesti te putovati – takav bi tip žene bio idealan za mene.
 • Uvijek sam cijenio spremnost na kompromis jer je to temelj dobre veze. Osim toga u idealnoj ženi tražim saputnika koji dijeli moja uvjerenja i moralne vrijednosti.
 • Tražim nekoga koga krasi poniznost, ali i istovremeno je dovoljno samopouzdana da se istakne među drugima.
 • Ne želim žensku verziju sebe, već nekoga ko će dijeliti moje interese. Iako možda zvuči kao kliše, tražim nekoga s kim bih rado zaglavio na pustom ostrvu, jer na kraju krajeva to je brak.
 • Idealna žena zna se brinuti za sebe, snažna je i ne ponaša se kao dijete. Ona se odlično slaže s mojim prijateljima, podržava me i uživa u sličnim aktivnostima kao i ja.
 • Može me privući djevojka koja je ambiciozna i ima jasne ciljeve u životu. Ona ne sjedi kući i ne zavisi o svom muškarcu, već je odličan radnik. Takva je žena puna podrške i jednostavno zaslužuje sve što poželi.
 • Kad sam tražio idealnu ženu, najvažnije mi je bilo da je odana, zgodna, zabavna i ima velike grudi. Zasad sam pronašao ženu s tri od četiri navedene osobine. Takođe, želio sam nekoga ko će biti dobar roditelj i kojem će raspored dopustiti porodični život. Važno je da uživa u mojoj porodici jednako kao što bih ja u društvu njene.
 • Idealna žena je racionalna i ne zaključuje napretek. Ona je otvorena prema drugim kulturama i tradicijama. Razumije moj smisao za humor i vjeruje da prava ljubav zaista postoji. Žena iz snova je dobra prema svima, inteligentna i dobro se snalazi u najrazličitijim situacijama.
 • Pronašao sam ženu koja me nadopunjuje. U područjima u kojima sam ja slab, ona je snažna. To je velik posao, ali ona se odlično snalazi.
 • Volim svoju djevojku zato što kraj nje mogu biti svoj. Čak i kad sam je prvi put vidio, a nismo progovorili ni riječi, znao sam da je ona prava. Najviše od svega sviđa mi se što podržava moje odluke i pomaže da se iz njih izrodi nešto veće.

Izvor: 24sata.hr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti