Muškarac uletio u Hitnu pomoć sav izbezumljen: Preklinjao je doktore da mu izvuku nepoznati predmet iz … (FOTO)

Muškarac u Kini završio je na operaciji nakon što je u anus gurnuo staklenu šipku od 20 cm.

sipka1

Šipka širine od oko pet centimetara zaglavila je neimenovanom muškarcu u rektumu, prije nego je otklizala dublje u njegovo debelo crijevo, prenosi The Lad Bible.

Kad je stigao u bolnicu, rekao je doktorima da ga puno boli, ali nije ulazio u detalje već je samo preklinjao da ga spasu.

– Kad je stigao u bolnicu, bio je u žurbi i izgledao je kao da trpi jake bolove – rekao je hirurg Bao Ksiangdong za Hangzhou Comprehensive Channel.

Kako bi otkrio uzrok pacijentovog bola, doktor je izvršio pregled rektuma i utvrdio da njegov prst može da osjeti dugo, tvrdo i strano tijelo. Na skeneru su vidjeli dugačak objekat u debelom crijevu i odmah je obavljena operacija. Objekat je uklonjen za oko 30 minuta.

sipka2

Dr. Ksiangdong rekao je da je muškarac sretan jer je prošao bez groznice, krvi u stolici i drugih potencijalnih opasnosti.

Početkom godine, 40-godišnji muškarac iz Dominikanske Republike takođe je morao na hitnu operaciju nakon što mu je u anusu zapeo sprej za osvježavanje vazduha.

Medicinski stručnjaci upozoravaju da je korištetenje kućnih stvari kao seks igrački potencijalno opasna ideja. Stvari, poput osvježivača vazduha, mogu uzrokovati krvarenje, oštećenje crijeva i druge povrede kad se koriste za penetraciju.

Izvor: telegraf.rs

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti