‘Momak me više puta ostavio jer ga stalno uništavam u krevetu’

Ona kaže da se ponekad osjeća loše i neprivlačno pa umjesto se*sa masturbira tri puta dnevno. Objašnjava kako su se na početku veze se*sali nekoliko puta na dan, za šta tvrdi da je ‘norma’

ovisnica1

Fitness trenerica Tracy (31) iz Velike Britanije brine da je ovisnica o se*su i da će zbog toga izgubiti momka. U emisiji ‘The S*x Clinic’ otkrila je kako voli svoj posao od kuće jer za vrijeme pauze za ručak može masturbirati. Zbog takvih stvari imala je problema s momkom s kojim je u vezi dvije godine.

– Kada je riječ o masturbaciji, to radim barem dva puta dnevno, a ponekad i tri – kaže Tracy.

Dodaje kako misli da je ovisnica o se*su.

– Zbog toga me više puta ostavljao. Pretpostavljam da to utiče na našu vezu, a ja to ne želim – priča Tracy.

Objašnjava kako se njezin momak osjeća loše kada ona spomene masturbaciju.

– Kada mu to kažem on ostane malo ‘zatečen’ i ohladi se. Osjeća se kao da sam ga zamijenila. Možete osjetiti da se atmosfera između nas mijenja – otkrila je ona.

Dodaje kako se ponekad osjeća loše i neprivlačno pa radije taj ‘posao’ obavi sama. Objašnjava kako su se na početku veze se*sali nekoliko puta na dan, za šta tvrdi da je ‘norma’.

– On je tri godine mlađi od mene pa sam bila malo zabrinuta hoću li biti stara usedjelica. No vrlo brzo je otkrio da imam visoki seksualni nagon, malo previsok za njega. Uspio je izdržati pet mjeseci. Doslovno ga uništavam u krevetu – objašnjava.

Fitness trenerica kaže da, ako se ne se*saju ili jednostavno nije doživjela orgazam, ne može spavati noću.

– Bez toga sam toliko neraspoložena, jadna i napeta – ističe Tracy.

To ponekad povrijedi njezinog momka.

– Tužan je što me nije zadovoljio. No on zaista to radi jako dobro. Kada se se*samo, to mi se toliko sviđa i želim još – rekla je i dodala kako je to takođe bio razlog njihovih prekida.

Nikad nije niti ne bi prevarila momka. Kaže kako se po tom pitanju može kontrolisati.

Se*sualna terapeutkinja objašnjava da je definicija ovisnosti kada neko nema kontrolu nad onim što radi, do trenutka kada to počinje štetiti njihovom životu.

– Mislim da mi ne šteti, ali ne mogu bez toga – priznaje Tracy, a se*sualna terapeutkinja dodaje: ‘To je u redu. Ne možete bez disanja i vode. Mislim da nemate nikakvu ovisnost ili nešto što bi vas trebalo brinuti’.

– Sve se svodi na komunikaciju između vas i vašeg partnera. Nemate obavezu dijeliti svaki element svog se*sualnog života s partnerom. Nemojte mu uvijek sve reći – dodala je se*sualna terapeutkinja.

Izvor: 24sata.hr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti