MIT ILI … Da li je drug Tito zaista imao bliski susret sa vanzemaljcima?

Letjelica je navodno bila dugačka čak 300 metara i bešumno je lebdjela nad aerodromom, a dežurni oficir JNA izdao je nalog za uzbunu

Mitova o Titu ima dovoljno da ih ne treba dalje proizvoditi, no u šezdesetim godinama poplava NLO-a na svim stranama svijeta nije zaobišla ni nekadašnju Jugoslaviju, a teorije zavjere napravile su nekoliko scenarija. Jedna od priča stavlja upravo Tita u naslovnu ulogu.

Prema toj priči, o kojoj se marljivo skuplja dokumentacija, Tito je 1969. godine na Brionima imao bliski susret treće vrste s posadom NLO-a koji se 30. avgusta te godine naglo pojavio nad Brionima i lebdio oko 300 metara iznad pulskog aerodroma.

Letjelica je navodno bila dugačka čak 300 metara i bešumno je lebdjela nad aerodromom, a dežurni oficir JNA izdao je nalog za uzbunu, pa je navodno lansirana raketa koja je eksplodirala blizu NLO-a, no nije ga oštetila. 

Legenda ide dalje, pa se tako NLO zaputio prema Brionima i stao ravno iznad Tita na visini od oko 500 metara, a on je navodno mislio da se radi o triku i nije silazio u sklonište. Nakon par minuta upućeni su MIG-ovi prema NLO koji su ispalili projektile upozorenja, no kad su to ponovili, NLO ih je usisao i odletio prema Italiji.

Tito je bio ljut jer nije želio da se NLO obori, a o samom susretu kruže priče koje, za sada, nije moguće potvrditi. Ipak, kako je navodno nad Jugoslavijom tri godine prije toga srušen jedan NLO, govori se čak i o tome da je Tito raspolagao vanzemaljskom tehnologijom. 

Izvor: metro-portal.hr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti