MAMIO MUŠKARCE U KREVET MASKIRAN KAO DOMAĆICA: 150 žrtava preživjelo PAKAO! (VIDEO)

Od 150 muškaraca, koliko je uspio da namami u krevet, njih bar 80 nije bilo svjesno da ih snima

prevarant

Bryan Deneumostier (32) sa Floride oblačio se kao seksi domaćica, zavodio muškarce i dovodio ih kući, a sada bi mogao da bude osuđen na 10 godina robije.

On je proglašen krivim za neovlašteno snimanje pornografije i njeno širenje na internetu.

Od 150 muškaraca, koliko je uspio da namami u krevet, njih bar 80 nije bilo svjesno da ih snima. Svi muškarci na njegovim snimcima nose ili povez preko očiju ili zatamnjene ronilačke maske. Snimke je postavljao na svoju stranicu StraightBoyz.net, koja je u međuvremenu ugašena. Međutim, na raznim sličnim stranicama još može da se nađe pokoji.

Na fotografijama koje je objavljivao na Twitteru i kojima se predstavljao heteroseksualnim muškarcima, Bryan nosi perike, visoke potpetice, šminku uz čipkast crni veš ili onaj sa leopard printom.

Ono što je snimao, osim što je objavljivao na svojoj stranici, prodavao je i nepoznatoj osobi koja se nalazila izvan SAD.

“Kad bi ga neko upitao kako može biti siguran da u stanu nema kamera, Bryan bi odgovorio da je ‘udata’ za muškarca koji radi u vojsci i da ‘joj’ ne pada na pamet da snima sebe s drugim muškarcima”, kažu istražitelji.

Ovo nisu jedini problemi sa zakonom koje je imala ova “domaćica”. Početkom ljeta uhapsili su ga i kaznili zbog seksa s maloljetnikom.

Izvor: espreso.rs

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti