MAGIČNA TIŠINA: Kako zavesti djevojku bez ijedne riječi

U savremenom vremenu, u kom živimo sve je neizvjesno, nema pravila ni za šta, nego kako se ko snađe ili kako mu se sreća nasmije. Odnosi među ljudima nisu kao u ranijim godinama, s vremenom sve je postalo brzo i površno, kao da su se izgubile osnovne ljudske vrijednosti.

No, u skladu s vremenom treba živjeti. U ovom tekstu donosimo savjete za muškarce koji možda imaju mali problem kada je u pitanju zavođenje djevojaka.

Ako se spremate u večernji izlazak s društvom, a još ste u potrazi za djevojkom, ovo su pravi savjeti za vas.

Glasna muzika u barovima i klubovima ili nedostatak hrabrosti mogu biti kočnica da s nekom djevojkom ostavrite neki kontakt.

Međutim u nastvaku pročitajte kako da je zavedete bez ijedne riječi.

Ako sjedite …

Govor tijela govori puno više nego riječi. Čak i ako imate slatkorječiv govor, a vaše tijelo odaje neke druge znakove, možda nećete biti tako uspješni u zavođenju. Stoga je dobro znati kako se postaviti i na koji način zavesti djevojku koja vam je zapela za oko, a bez ijedne jedine riječi.

Ako sjedite i pijete piće, sjedite raširenih nogu. Laktove raširite od tijela i ne pokazujte znakove nervoze, savjetuje profesor psihologije sa Univerziteta Bucknell, Joel Wade.

Ako imate priliku, jednu ruku prebacite preko druge stolice, izgledat ćete ležernije i privlačnije.

Osmijeh

Stalno smijanje, posebno ako se i morate potruditi, nije privlačno ženama, pojašnjava. Ne znači to da trebate imati “poker face”, ali sve isforsirano odbija nježniji spol.

Ako ste u društvu prijatelja …

Iskoristite dobru šalu ili nešto da svog prijatelja potapšete po leđima, savjetuje Wade. To je znak dominacije u društvu.

Počešite se …

Ne tamo gdje ste prvo pomislili, već po bradi. Tokom noći, posebno ako ste ulovili njen pogled i znate da vas gleda, nekoliko se puta počešite po bradi. Povezano je to s testosteronima, smatraju naučnici, a ovako ćete je “podsjetiti” na vašu muževnost.

Ulovite joj pogled

“Šarate” pogledom okolo, ali ako ste se sreli pogledom u nekom trenutku, na odličnom ste putu. Održavajte kontakt očima, privlačniji ste nego ostali muškarci oko vas.

Pratite njene signale

Ako ste sve karte dobro odigrali, primjetit ćete njeno zanimanje za vas i znakove koje ona šalje vama. Ako podiže obrve dok vas gleda, stavlja kosu iza uha, spremna je pobliže vas upoznati.

Izvor: avaz.ba

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti