LUD, PA ETO TI! Pobjegao saobraćajcima kada su ga zaustavili, poslije pozvao policiju i rekao im OVO

Stanovnik Floride požalio se vlastima da je policija nesposobna jer nije uspjela da ga uhvatiti nakon što im je pobjegao tokom saobraćajne kontrole.

ludo3

Nicholas Jones (19) pobjegao je 4. maja kada je policajac tražio da se zaustavi na putu u okrugu Saint Johns, na sjeveroistoku Floride.

Oko sat vremena nakon događaja, muškarac je nazvao 911, broj za hitne slučajeve u SAD-u. “Zašto vas plaćamo?”, upitao je osobu koja je odgovorila na njegov poziv.

Operaterka ga je zamolila da objasni o čemu se radi, na što je on kazao: “Policajac je u mene uperio svjetla, stao je iza mene, i u trenutku kada je hodao prema mom automobilu, ja sam skrenuo i prošao pored njega.”

Računajući da je policajac zapisao njegove registarske oznake, bio je skroz iznenađen shvativši da je vozeći se dalje prošao kraj četiri policajca koji nisu učinili ništa.“Šta uopšte radite?”, upitao je.

Njegov poziv je ipak identifikovan i Jones je dan kasnije uhvaćen pod optužbom za opasnu vožnju, bježanje od službene osobe i zloupotrebu hitnog broja.

Izvor: srbijadanas.com

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti