Koliko je seks važan u vezi?

Bila sam premlada, pa mi nije bilo teško pasti na priču „prijateljstvo ispred svega, seks kad dođe, dobro je došao“. I sada ćete se vi sigurno pitati jesam li ja normalna? Pa, vjerojatno i nisam, ali s 18 ste mi mogli reći i da je sunce zapravo crvene, a ne žute boje. My bad – vjerujem ljudima, ponekad sam to radila bespogovorno i bez uključivanja vlastite glave. 

imp1

Bila sam u braku oko dvije i pol godine. Imala sam 21 i pol godinu. Rekli biste – u cvijetu mladosti, prepuna elana i željna intime, vođenja ljubavi, dodira, poljubaca, svega što bi ti trebao dati svom partneru, a i on tebi, naravno. E, pa vidite… U te sam dvije i pol godine sa svojim, sada na svu sreću bivšim, mužem spavala 4 puta. Savršen temelj da takvi sje*ani kakva sam ja već tada bila stvorite sliku o sebi kao i ne baš najpoželjnije osobe na svijetu. A tek seciranje nakon tog, nazovimo ga, seksa… Svaka žena ili muškarac koji to i jednom doživi od partnera treba ga napucati nogom u guzicu, okrenuti leđa i ne osvrnuti se dok je živ, jer samo jedan samoživi kreten ili kretenka to može raditi ljudskom biću.

„Guzica ti je prevelika, grudi su ti premale, bokovi preširoki, kakve to prste imaš?“ Nije sve to išlo odjednom, već se doziralo, na kapaljku. I ne, nemojte mi govoriti da sam trebala ovo ili ono. Znam što sam trebala i znam što nisam trebala, ali jebi*a. Čovjek se zezne i to skupo plati. Nekad bi mi bilo lakše da mi je odvalio šamar nego da je zbijao šale i pošalice na moj račun. A da vidite njega vjerojatno biste prasnuli u smijeh, što ponovo ne ide meni u prilog. Pišem ovo zato što vam želim reći da ste lijepi takvi kakvi jeste. S deset kila više ili deset kila manje, s fulanom ili savršenom frizurom, stopalima poput Pepeljuge ili onima gorostasa, s peticom ili dvojkom.Potpuno je svejedno, jer onaj ili ona tko vas voli voljet će vas takvog kakvi jeste. Ta će vas osoba poticati da budete još bolji nego što jeste i to nisu floskule, to nisu patetike američkih ljubavnih filmova – to su činjenice.

imp2

Doživjela sam i najgore i najbolje, osjećala se najružnijom i najljepšom, a cijelo vrijeme sam to bila ista ja. Neki ljudi nas jednostavno ne zaslužuju, ne kao partnera već nas ne zaslužuju niti kao prolaznika u životu. I da, seks je jedna od najvažnijih stvari u partnerskim odnosima. On vas spaja i povezuje, otkriva i razgolićuje do kraja. To su trenuci u kojima se možete osjećati najljepše, najbolje i najvoljenije na svijetu, jer imate njega/nju i jer on/ona ima vas. I nikada, nikada to nemojte zaboraviti! Pustite svađe, glupe prepirke i neslaganja. Prisjetite se tko ste u svoja četiri zida, kada navučete zastore i sakrijete se od pogleda, kada ostanete sami i goli jedno pred drugim… Sjetite se osjećaja koje dajete jedno drugom i svih emocija koje u tom trenutku dijelite – od ljubavi, strasti, nježnosti, gotovo životinjske pohote… Kada me zagrli, a ja svaki put protrnem…

imp3

Kada nestrpljivo čekam kada ću ga konačno vidjeti, nakon toliko dugo vremena koje smo zajedno, jer sam ga se zaželjela i jer sam ga poželjela, kada je on osoba o kojoj mislim ispod tuša i znam da sam ja njemu to isto… To je vaš odnos u kojem se MORATE osjećati najbolje, najljepše, najpoželjnije i najvoljenije! To je ono pravo, pravo što zaslužuje svatko od nas. Ako to nemate, jednostavno otiđite. Začepite nos, zatvorite oči i skočite u nepoznato.

Barbara B.

Izvor: fashion.hr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti