Kako se na ženama vidi – orgazam

Znate ono kad nakon dobrog jutarnjeg seksa dođete na posao, a svi vas malo čudno gledaju … e, pa to je zato što znaju da ste doživjeli orgazam

orgazam

Orgazam je nešto čime se žene mogu hvaliti prijateljicama (na žalost), no istovremeno to pokazuju – cijelom svijetu. Mislite da pričamo gluposti? Ne, jednostavno postoje tri izdajnička znaka prema kojima se može zaključiti da vam je prije par sati bilo sjajno u krevetu …

Prvo, tu je hod – naime, žene koje imaju redovne orgazme imaju duži korak i pokretljiviju zdjelicu, upravo zbog boljeg protoka krvi u tom dijelu tijela, pa hodaju sitnijim i lakšim koracima, njišući bokovima.

Najuočljiviji su rumeni obrazi – seks ubrzava krvotok.

Za kraj, znak koji je teško propustiti – sjajno raspoloženje jer će vas orgazam napuniti endorfinom, hormonom sreće koji će izbijati iz svake vaše pore. Vjerovatno ne treba posebno naglašavati da će imati onaj zadovoljan osmijeh koji se jednostavno ne da izbrisati s lica.

Pa vi recite da se ne vidi … tako da onaj blistavi izgled koji imate nakon dobrog orgazma ostaje još satima … tek toliko da znate ako vas kolegica zavidno (ili prijekorno) pogleda u prolazu.

Izvor: metro-portal.rtl.hr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti