Kako danas izgledaju nekad najljepše žene bivše Jugoslavije

Doba kada se za nečiju fotografiju moralo ići na kiosk po novine imalo je neizmjernu čar.

Ljepotice iz bivše Jugoslavije mnogima su i danas nezaboravne, a nostalgičari će reći da je to bilo blaženo doba ljepote, kada nisu postojali silikoni, hijaluron i Instagram filteri.

Bivše jugoslavenske misice, sportašice, pjevačice i glumice bile su apsolutni motivi ljepote, a časopisi u kojima su izlazile njihove fotke prodavali su se u milionima primjeraka.

Tri desetljeća od raspada Jugoslavije neke od njih jednako su zavodljive kao nekad.

Ana Sasso danas ima 57 godina i izgleda sjajno. Nezaboravna Miss Jugoslavije i danas plijeni pažnju gdje god se pojavi, a njezini fanovi na Instagramu je časte komplimentima.

Ceca Kitić napunila je 60. Najljepša sportašica bivše Jugoslavije posljednjih je godina prošla kroz teške finansijske periode, a sudjelovala je i u reality programima zbog zarade.

Lidija Vukićević zavodi s 58 fotkama u kupaćem. Viki iz ‘Boljeg života’ još uvijek nije promijenila način šminkanja i frizuru, a u kostimu izgleda jednako kao kada je na bazenu zavodila doktora Ivu Lukšića.

Muškarci još uvijek zadrhte pred Tanjom Bošković. Glumica još aktivno radi i snima filmove. Za sebe ne voli govoriti da je bila seks-simbol.

Olivera Katarina, vjerovatno najljepša glumica i pjevačica bivše države, danas ima 80 godina.

Suzana Žunić, bivša Miss i žena zbog koje su frajeri padali na koljena, danas je predivna plavuša. Od fudbalera Igora Štimca razvela se 2009. godine nakon 19 godina braka.

Izvor: index.hr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti