JAHTING ORGIJE NA JADRANU: Djevojke iz Srbije i BIH tražene jer se prodaju i za KOMAD NAKITA, TORBICU ILI ODJEĆU!

Nezaobilazni dio ljetnje ‘turističke ponude’ već godinama je prostitucija koja se događa na jahtama po turskim, hrvatskim i crnogorskim vodama.

jahting

Kako je prošlogodišnje istraživanje pokazalo prema procjenama u Hrvatskoj se 6.700 žena bavi prostitucijom, a redovnih klijenata koji koriste takve usluge ima između 75 i 110 hiljada. Međutim tek manji dio njih koristi usluge ‘elitnih dama’ iz kruga koji spada u takozvanu elitnu prostituciju.

Tokom ljeta cijela ova ‘razvratna igra’ seli se na more, gdje je iz godine u godinu sve veća potražnja za djevojkama ‘lakog morala’. O tome koliko je to unosan biznis govore i podaci da su grupe djevojaka iz drugih zemalja avionima dolazile u više navrata na krajnji jug hrvatske obale, kako bi odradile nekoliko dana, a ponekad čak i nekoliko nedjelja druženja sa nezasitnim gostima, a onda se vraćale kućama.

U jahting prostituciji na Jadranu uživaju bogati stranci, domaći tajkuni, sportisti i pripadnici podzemlja koji za druženja s ovim damama izdvajaju i po 1.000 eura.

Djevojke se na Jadran dovode iz svih krajeva ne samo Hrvatske, već i susjednih država, a veliki interes vlada za djevojkama iz Srbije i BiH, jer one prodaju svoje tijelo čak i za komad nakita, luksuzni komad odjeće ili brendiranu torbicu. A te divlje zabave upotpunjene su velikim količinama alkohola i neizbježno kokainom koji se na palubama šmrče do besvijesti. Najmanja dnevna zarada za djevojke iznosila je 500 eura.

“Seks nije tako strašan, obično traje samo pet minuta. Malo stenješ, uzdišeš, previjaš se, kažeš mu kako je velik i tvrd, njemu to bude okidač i gotov je za pet minuta”, otkriva jedna elitna prostitutka.

Izvor: 100posto.hr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti